hkexpress今日先黎取消今日航班,點搞?

426 回覆
9 Like 90 Dislike
呢排成日好似出事
快d問下UO A320neo B-LCL 點解ground左咁耐都飛唔到
用Expedia 有個方法可以快d有人聽
就係打英文客服
我試過錯名想改 打比airline 冇人理
但英文客服幫我取消左張機票
快d問下UO A320neo B-LCL 點解ground左咁耐都飛唔到

果隻其實咩事 冇錢整?

果隻其實咩事 冇錢整?

唔係話320n 有設計上嘅問題連巴士佬都唔知點搞咩
好不安 買左依間閪野十月飛仁川
希望唔會好似樓主咁
連登仔話國泰正仆街
UO又平又抵
點解搞成咁丫
用Expedia 有個方法可以快d有人聽
就係打英文客服
我試過錯名想改 打比airline 冇人理
但英文客服幫我取消左張機票

係 英文客服好快聽電話同埋係24hotline
上面一堆人自命清高一沉百踩

窮咪搭uo囉,樓主又唔係話上黎屌柒uo,想問下有無巴打有提議幫下佢姐

窮咪搭uo囉,樓主又唔係話上黎屌柒uo,想問下有無巴打有提議幫下佢姐

咁多間LCC係要揀間最伏既,真係無乜好講

果隻其實咩事 冇錢整?

但點解係得一隻要ground?

窮就咪撚去旅行啦

果隻其實咩事 冇錢整?

3隻A320neo輪住都有ground過大bug fix,但fix完唔代表無問題呢下仆街

果隻其實咩事 冇錢整?

3隻A320neo輪住都有ground過大bug fix,但fix完唔代表無問題呢下仆街

好多公司都ground咗

果隻其實咩事 冇錢整?

好多公司都ground咗

ANA兩隻A320neo ground一隻
佢cancel班機, 唔會賠返錢俾你架咩?

好用唔用用PW
用RR咪好地地囉
Hk express call center 係大陸,唔會打得通,打通都無人接

好用唔用用PW
用RR咪好地地囉

A320n得Leap或者PW,PW就當時出貨快d,好多airlines都上左賊船
仆街8月尾去日本,仲要第一次坐uo
佢cancel班機, 唔會賠返錢俾你架咩?

因航就會,UO只會refund,仲要你追N次先會回水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞