hkexpress今日先黎取消今日航班,點搞?

426 回覆
9 Like 90 Dislike
因航取消一定上因報,HX UO cancel或者delay>4個鐘好少見報
如果真係重要到非指定日子飛不可
下真咪鬼買廉航啦
hkexpress成日都係咁架啦,你買得機票就預左
留名
買得廉航預咗啦
因營運原因?最近hkexpress 好多依啲野

真係咪搭好過
呢間野最近好似多左好多問題
下真咪鬼買廉航啦

其實去果將日旅行 請晒假 訂晒酒店既 你delay 一日已經好撚麻煩
唔係廉航仆街 係hkexpress仆街
下真咪鬼買廉航啦

其實去果將日旅行 請晒假 訂晒酒店既 你delay 一日已經好撚麻煩

其實去果幾日旅行 請晒假 訂晒酒店既 你delay 一日已經好撚麻煩
下真咪鬼買廉航啦

其實去果幾日旅行 請晒假 訂晒酒店既 你delay 一日已經好撚麻煩

所以咪唔好買廉航
用因航為例
因航仆街極都可以即日送你走
蝕幾個鐘好過你蝕哂成個trip
佢用"運作原因"cancel好難claim到保險

operation 可以claim 到, 但係要uo 幫唔到你做任何野,如果佢俾到你晏一班, or 第二朝既機, 咁都唔會有得賠

咁即係冇, 一定安排到機嫁, 不過唔知幾時咁解

我有fd 試過uo 取消左, 買ana 走, 保險賠足曬😱
下真咪鬼買廉航啦

所以咪唔好買廉航
用因航為例
因航仆街極都可以即日送你走
蝕幾個鐘好過你蝕哂成個trip

從來唔搭廉航
唔係廉航仆街 係hkexpress仆街

你張機票幾錢?

唔知,係我細妹買,自己飛,我幫佢問
屌你老母 遲D去日本搭hkexpress
抵死,
去韓國仲要坐廉航
尋日係出面聽到有人係度講,無乜必要掉中唔好買hhkexpress,有朋友係入面做,話內部換中高層,走左好多人原話係講:「會喪delay」

搭左咁多次廉航,而家情願俾貴啲搭ana
抵死,
去韓國仲要坐廉航

去泡菜搭泰航仲抵
好慶幸搭咁多次uo都未試過delay/cancel
但呢排好似好高危咁 係咁出事
仲緊要止蝕,lalalam 買過
食得咸魚抵得渴
推到上白份報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞