hkexpress今日先黎取消今日航班,點搞?

426 回覆
9 Like 90 Dislike
最新消息,本人細妹已經check in 左大韓航空,898 hkexpress,返黎先算賬
今日UO大部分機都無咩大delay係得兩班去泡菜既機取消
利申:其實買保險有得賠
轉大韓都幾爽
過幾日搭同一班機,依家好擔心

諗定 plan B

諗定 plan B

可能會買過張機票,但佢一日未通知,都做唔到啲咩
啱啱睇今日又有兩班機取消,UO 3626今日繼續取消
我之前都係咁
6月個時飛去濟州(得UO一間有直航)
到飛個日既夜晚12點 email 講話因為operational issues 會delay (我搭個日朝早7點機)
跟住offer 番班機係下午3點先有得搭 足足遲左8個鐘有多
番黎想claim 番中銀保險 中銀話operational issues 唔包入保險 UO又無出證明書搞到勁煩
以後唔會再搭UO
我之前都係咁
6月個時飛去濟州(得UO一間有直航)
到飛個日既夜晚12點 email 講話因為operational issues 會delay (我搭個日朝早7點機)
跟住offer 番班機係下午3點先有得搭 足足遲左8個鐘有多
番黎想claim 番中銀保險 中銀話operational issues 唔包入保險 UO又無出證明書搞到勁煩
以後唔會再搭UO

中銀旅保好難CLAIM...上次出埋DELAY証明但無寫DELAY原因都可以唔賠
今日一口氣先自cut兩班,仲未計惡劣天氣影響
好似你呢間野仆街 唔係廉航
我買第二度買Jestar Tigerair 會delay
但冇咁多奇怪招數玩你班人
尋日已經send email 黎話取消12點去大阪班機
攪到我成晚撲其他飛去大阪.
現在我係機場等上機.翻黎同佢算賬
尋日已經send email 黎話取消12點去大阪班機
攪到我成晚撲其他飛去大阪.
現在我係機場等上機.翻黎同佢算賬

港航呢排都咁平
做咩咁傻豬
好似你呢間野仆街 唔係廉航
我買第二度買Jestar Tigerair 會delay
但冇咁多奇怪招數玩你班人

上次坐tiger cancel咗
佢轉我去坐維珍
買咗九月去高松, 班機重要唔係日有,係咪食得屎
十月想飛台中
聽到你地咁講 唔敢買uo

要斬都唔會斬呢啲航點啦lol

要斬都唔會斬呢啲航點啦lol

去泰國狂斬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞