Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我之前試過一個係買左幾個勁過佢的人就回心
唔肯定教大球會得唔得
咁大鑊 早排先賣走佢個fd
佢仲走黎問我做咩賣
想問下training係咪跟recommendation就得?
平時球員數值係咪自己random auto提升 冇咩做到?
青訓幾耐先會有d勁小小出現? 得2個potential高小小都比人搶走哂,幫佢reject左10幾個offer 又屌我唔比佢走,明明都升左1隊打sub
"青訓幾耐先會有d勁小小出現?"
// 呢個要睇你隊波的 youth facilities, junior coaching, youth recruitment同埋你果個國家的youth rating

"明明都升左1隊打sub"
// PSG黎搶你D人的話你點都留唔到架啦
CLS,被 C7 中圈前少少怒 bang 入網
早排我果隊有球自己場開個一腳波笠死左對面個龍
班幼幼成長速度太快已經可以handle到港超唔駛我出正選
我呢球唔係笠射,係怒 bang 龍門右上角
唔明點解明明我listed for loan班幼幼屈港超有餘但係無港超隊問我借
選擇就要同ai係一月鬥match offer
U18定20重要D?
唔明你問咩
南區 (我個save港超第二) 係咁想買我D副選但我D副選個個都話no interest點搞
歐聯既拿玻里食晒春藥

三樣數值過晒15都可以成季入唔到十二碼
2048你用左幾多現實時間
一年左右
Game入面有3成時間都係度假過
想請教下今集要點防through ball?

經常失波都係對面中場俾直線,然後對面隻翼喺我隻閘盲眼位內切單刀
有冇人玩拉素 好似好易第一季就拎意甲

有冇左閘好用?得10M到
企窄D?
loan 啦
唔知做乜撚野近排D十二碼全部都射失
個board成日唔比我去讀書搞到我變左成隊波的教練最低學歷果個
有無人有用Angelo,好難用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞