Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
個人經驗33 DM Wide同4231 AM好似最穩陣
諗住攞Wrexham升上去 有咩秘缺
未打過低組別聯賽
國米黎緊5場 有4場主場
好後悔上網睇左妖人list 屌個個用插件睇數值 再買班妖人黎屈幾年機,有咩遊戲體驗
低聯賽唔好搞太複雜的戰術, 體質比起技術重要, 前鋒爆速中堅屈大隻同高, 同埋唔好唔捨得某個球員走咁
同埋小心唔好買太多人或者比太高人工搞到財赤
不嬲唔睇, 初期玩曼果陣用scout都可以搵到哂堆妖人根本唔駛出cheat
幾時會有冬季轉會嘅官方update??
其實玩兩三次新save 都知道哂有咩妖人
所以家陣多數飛5年先開始玩
如果聯機有人靠睇ca pa黎買人,就算幾年後假人開始上位都無分別,一樣睇住黎買人屈你機

不過淨睇ca pa買人就屈到機,又未免太睇少fm,有好多野可以影響到隊波表現
你地覺得Jovial係好定唔好, pro最多得10, 但係pressure超高, amb又唔知
37仲好勁呀
獲獲歐聯都比鏝鈀炒幾粒 班明星前鋒點守,美C都2粒1助攻
上網睇到啲鬼佬share一個假人攻中數據出嚟
點解話playmaker aggression有20唔好
經歷而家坦克嘅煩惱
燥狂米路短馬踢到插喉
點飛
因為容易犯規?
holiday或者直接run game run到第五年先add manager
Wrexham其實班底好屈機

玩低組別唔好哂錢買人,因為你會狂換血

全部撥落人工免簽/借人就得

執啲英超放棄嘅幻幻,隔一年賣到下錢
100分有幾難,個神射先難破,好似60幾球
一係個中堅或龍門俾人點左穴咁,企定俾人偷
係指一隊experience?
Loanssssss
有無人有transfer update?
班球員踢完國家隊返到黎得半條命,得45分鐘氣要作客阿仙奴
結果輸4粒,真係明屈
車路士應該有大量轉會update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞