Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
一年約 就等free sign
一向聯賽都係最重要
同埋佢expectation都有分級別, required先真係要做到
preferred favoured 呢D最多只係嬲豬唔會炒
成個月都作客
廣東話係咪patch黎?
工作坊
第一次玩 贏到鏝 聯賽6連勝
AI真係會夾埋玩9你,之前簽水晶官隻左閘,合約寫代表國家隊5場就加人工,轉左會之後明明冇入選開就突然入到國家隊踢5場,但係之後就成年都冇入過國家隊
係,好痴線
試過兩個係咁
我反而調返轉
General除咗tactical同physical 之外其他都唔練
因為我自己鍾意球員嘅精神屬性高
General我覺得個小問題會係佢有機會加既屬性太多
而低嘅屬性加既機率係多過高
假設你練中堅,係有機會加到finish,long shot 呢啲冇用既野 咁樣就會比冇用屬性食咗啲CA
而technical 練既野比較少 代表關鍵屬性加既機會高啲
戰術熟悉嘅話踢多幾場就有 或者你可以訓練general 既tactical 或者(淺藍色)既teamwork,attacking shape 黎加。
但係technical淨係可以練到一組?
Almada妖人嚟
有無人會玩逆足閘?
Almada 啦 過兩年70m 賣番出去都得
想問下leao vinicus 呢啲點set 先勁
我set IW ATK 又唔會過人又唔會入中射波
剩係識回後...
點解同腦細contract negotiation果陣我揀唔到正數的人工
同問 買左格魯吉亞球王
去到第3季成隊唔識入波 對手唔係擺鐵筒死守都可以球球對人防守球員黎射 由前鋒去到中場都係 cls
我自己用呢種都係唔識扭唔識射
踢對面就9爆我cut in 入波...
Zalewski就係,覺得唔好用放左
作客有冇咩方法等隊波唔好發波瘟
有冇轉過陣? AI會熟悉你個戰術
降心態 節奏?
有 2個陣 2個陣都係咁
如果跟足開PO個Q&A既話 半季就要一個新陣
呢排學緊自己砌陣
想問吓關於達蛇波 馬天尼利同沙加嘅角色係IW定係IF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞