Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我另外用緊Nicolas Seiwald 同 Kenneth Taylor. 不過要練多幾年!
有個幼幼唔知做乜撚野由gen出黎果陣係fairly professional直插變左temperamental
曼聯啲分期好撚癲
同埋人工好撚高
同埋要還債
你壓返人工落去會多好多錢使
我減左成1m人工
玩到25/26都係70m budget
玩曼城夏撚一季入咗90球
70m用分期大法夠買兩粒星
同埋曼應該唔止壓到1m人工
我清咗
麥麥送
Martial
Fred
Jones
Telles
Awb
呢度都1m
我個save挪威拎埋世界盃亞軍
點解曼係遊戲入面D財政可以咁垃圾
點樣有效清?
我成日offer俾其他球會都因為太高人工冇人要
有時連sell at any price都唔得
同現實一樣要坐到約滿自己躝
你上面嗰堆我都清晒 賣得最貴都係馬仔 15m
最垃圾係啲高人工賣唔走然後約完free走嘅畜牲
唔出佢又嘈,有人買又唔走唔loan
想同佢解約board又阻止
試過loan走左麥湯 有條出夠15場就要買嘅clause
屌佢竟然可以出唔夠下季返返黎
即刻嬲撚到俾錢解佢老尾約
曼啲人算好清
麥麥送加連埋Martial執返5-60m
Awb 15m
第二季我可以玩一字排開
屌原來烏克蘭無得雙重國籍仲諗住開烏克蘭聯賽拎簽下外援
你隊曼同我隊曼差咁遠
因為曼第一季打歐霸
我特登俾Martial對google隊打正選刷數據
聯賽杯同足總杯打低組別又俾佢刷
最後一季都刷到十幾球
暑假米蘭雙雄同蛆都有出價
麥龜就米蘭雙雄出價
賣人最緊要係整靚個賣相
1. 要有一定出場時間
2. 數據最好靚仔少少

最撚難清係Fred 同Jones
我隊曼第一季牙朗癲左入47球 然後完季即刻退休
冇俾空間其他人發揮
想問埋ching係offer to other clubs定transfer list佢地
Iist
Offer to club一定爛價
唔該ching
list之後等人搶仲可以抬高D個價

Martial唔係有意甲三雄搶賣唔到30m
但前提係件貨賣相要好
Jones真係點list都無人要
分期大法係點
咪分期俾錢囉
我買比寧咸都係咁
Up front 35m
Installment 45m
仲有啲其他clause咁
馬天尼利試下w(a)
W(A)試過十場 多數靠邊路 好少cut in
之後set馬天做IW(A)就有料到 助攻多咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞