Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
d individual training成日都話no result係咩原因
好random會出現
最普遍係現實好少傷成日出既球星,響fm搞到有長期傷患好返都好難斷尾
成日recommend individual training, train完又話無用到,煩到西
你要安排升相關屬性嘅訓練
例如想練finishing 就要訓練做多啲chance conversation
但唔係得一樣individual training揀渣咩?
我係指團隊訓練
用番上面例子就係individual 揀shooting
團隊訓練練多啲chance conversation
咁個球員升finishing,long shot,technique 既機會就會大過其他屬性
等我研究下先
我好少轉隊,通常一支隊教到四冠就棄SAVE
買左好多幻幻都未練好就走左去
呢D應該全部賣哂佢重建算
帶到香港拎到世界盃我就會棄save
有無人會玩PS5版
贏完英超歐聯,超級盃
比西咸一個罰球就G左
另一個中龍係完場前角球頂中龍
WELCOME TO FM
撞到呢啲波我成日都忍唔住load save
自己個MOUKOKO 5.9分
我打19攞過
update左做23.2.2之後開新saveD regen好似勁左好多咁
呢度有冇人用過steam deck打fm?
舊電捱到幾耐?

心思思想買部deck係食飯返放工打fm
教威爾斯,開 game 冇耐巴利就重傷,之後一場都冇踢就掛靴
我成日都有 俾鏝利大炒完基本上都係咁
有時fm真係玩到好無癮 對面成場得3腳中龍 3球入曬 個龍on99咁企喺到 自己隊射廿幾腳都唔入 球球單刀都射出界
其實點可以解決到控球高但冇射門嘅問題
6成控球但比人屌到啪啪聲
今集玩唔唔玩到巴嗰種tiki taka?
推薦一個好能正嘅球員老師
Morten Thorsby
升左超應該夠錢買
能力上絕對夠打英超中下游
Det 20嘅model professional
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞