Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
FM D NPC好多都好撚西
啲人傷鳩哂真係on9
永遠大戰前傷 仲要唔主力嘅唔傷
試過一日傷完Bellingham 第二日傷埋militao
第三日我即時停一日訓練 cls
傷主力未算慘
同位置傷先陰功
我試過同一時間
左閘(正選+後備) + 左翼(正選+後備)
全部傷撚曬
最快都要一個月先見返一個
嗰下
我仲要場場開波前都睇黎住個heavy黎輪換,正常load我都係半場就換人 所以先冇冠

屌佢都狂傷
所以自己set training最好
練滿左既主力唔使成日練 可以抖多d
賽後抖1,2日都ok
後生仔要練多d 傷都無計
新年買嚟玩咗2日
用白禮頓諗住打返現實嗰種漂亮足球
點知game入面隊波咁難用
今集借人又抬哂價
套3421?
3中堅今年冇睇頭
唔知點解個陣的兩個pivot同兩個中堅d 心心chur得好快
一開始踢3中堅 好似打少個咁
然後焗踢4後衛 發覺唔夠人用
借人又好貴
SMS同音樂比利夠屈意甲
頭兩年意甲撞親拉素輸多贏少
第三年買走sms收佢皮
Endrick有得用好用

Update埋個冬窗patch就無得用
唔一定到頂
有d球場pa可能去到160但升到上120/130就唔識升
白禮頓本身堆球員都好勁喎
托沙麥亞里士打卡斯度全部都pa<150
第一季殺入歐戰都唔出奇
352幾好用
高防線?fitness(唔記得個數值係咪叫fitness)唔夠高?
猁連續兩年歐聯決賽俾我焯低,之後想買我pedri,第一次用8000萬,當我係乜
第二次用1.3億

結果條仆街仔又話要走,就放左佢,再用9500萬買斷比寧咸
玩低聯賽球會先會發生D咁的事
之前打3中堅,2邊比人爆到傻
完全搞唔掂
3中堅加2WB?

比人用 4231 車到傻
開定十個save 十隊唔同慢慢j
新手問題想請教
我成日都俾人嘈agree playtime,就算fringe/squad player 都嘈我
家下係
4個Important player
7個regular starter
其他都係fringe/squad

我盡量出曬important/regular,除非佢地累或者match load Heavy就fringe正選上場。平時就fringe 後備上,可能60分鐘咁上下換入。

啲regular一傷,咁fringe就連續正選上場,上到佢實際playtime係regular,然後就嘈自己個playtime唔滿意。 (上場太多都會唔滿意?)

而個傷左既regular就concern自己個playtime太少,大佬你傷左點出

係唔係我玩錯左啲咩?定係場場跟Ass. m 揀人算
player data好似有得揀返原先果個?
happiness果度有得睇實際係咩playtime
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞