Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
班人好撚閪架,冇咩成積果期就多多事實
Mason Greenwood 會唔會加返入去
cls 一個上半場屈我兩個12m
英超波係咪有錢得咁誇,億八買人都肯
Psg 80m買左麥迪臣之後即刻掛牌62m話過剩人員係咩玩法
洗黑錢
英超隊隊都係水魚嚟 西甲 意甲就乞衣嚟
官方繁中有時有啲option出唔到,唔知係自己set錯定點,諗住試下stream work shop果啲
受傷係機率野黎 有見過擺多幾個唔用嘅人上一線隊吸傷
出新舊就玩唔到,開嚟j下都唔得
用緊維拉,好難同曼聯曼城利記打,用到2027年,班主永遠都係比7千萬買人,試過用剩6千萬,佢夠膽死俾多一千萬我買人就算,永遠打歐霸
英甲借到英超/英冠人 或者等佢地on transfer list就易做好多
我玩個SAVE伯明翰陣容OK但咁岩財困 借左一兩個黎幾好用
team training regular inbox果度可以edit較強度
玩緊林肯城😂半隊主力都係loan player
早幾年出過3億買TAA比電腦reject
真 德甲好少少..一口價就一口價
買完ps5之後好唔慣,用手制成日㩒錯掣,又無得喺球員list嗰度set返d filter,睇唔到current ability同potential ability
英超都可以loanloanloan
長期Mon住有無邊d班霸後備借得走
德甲其實都易玩 佢某啲排名獎金好似仲多過英超 係無U23隊玩
德甲得拜仁一隊高d要求 其他幾隊中遊冇咩所謂 22個陣玩多仔2,3年無冠都冇比人炒
我直頭買班霸後備,賣左d廢既,但都投降弓
我帶隊聯賽目標前4既球會:
足總杯比曼城利記踢出局,球會唔滿意,球員要開meeting安撫
歐聯8強比皇馬踢出局又係咁

佢個expectation 係咪壞咗要求一隊英超唔係爭冠行列既分子打入足總杯歐聯4強先叫合格?!
玩過弗賴堡 同拜仁互殺左5 6年都係贏唔到德甲 季季都係差一兩場
叫chatgpt幫我設計一套戰術
玩厭而家個save嘅話
想開漢堡玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞