Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
上YOUTUBE睇下人玩 我都係上網睇人玩先識
揀tactical style 例如controll possession 呢D係咪己經有基本戰術指令?
揀左clean state 又點樣加番呢D指令落去?
夠氣㗎

因為好多跑動量同無球跑都唔高,變相慳氣

同埋低組別都多身體勁,純賣身體質素嘅人
玩緊新轉會data
森林果兩件新既巴甲兵好勁

極度推薦玩新data的森林。啲人多到註冊唔哂
咁要小心控制更衣室? 冇得上場不滿又有人同聲同氣就好煩
車仔都多人
想知d軒同navas咩playtime expectation
懷疑實有個會嬲
有無好用既3中堅戰術推薦下 呢排D中堅個個嘈唔夠出場時間
喺現實都係因為理論上高位壓迫係無弱點
中堅如果有傳球同work rate team work可以練做防中
如果夠快可以改做閘
可以喺happiness改play time
今集high press最有效率, 你打防返分分鐘俾人press到甩腳
我今集啱啱升班係打High Press + MMA足球
然後靠press人哋防線搏可以單刀一兩腳就入
場場都5-6張黃牌
3421拉邊打防反
成日都好想set套3421等前面三個淫亂走位
同意 on99 驚對面快馬所以拉到much low,點知都係比人爆到傻

之後中場中堅推到最高 反而變左大家係中場互推,仲穩陣
前面3個AF
兩WB雙速16
攻力就唔會點弱
有官方新update了?
個防中Danilo喺FM妖人嚟
我都用緊
打單防中好撚勁
應該fminside自己整個個
4231 high press 場場數人幾球好爽
前場有musiala同olise
兩個marking同tackling 數值唔差
喺前場成日幫手截波 再進攻
今集FM3中堅冇睇頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞