Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
知ps5版同pc版係咪一樣未?(操作唔計)
你地覺得除左隱藏數值之外,球員仲有冇其他數值係收埋左唔比你知
PS5冇得自己改face pack同球會icon已經差好遠
屋企冇pc ...
幾時會出winter update?玩southampton個save玩到悶想開個新
搵 senior affiliate
係咁借上面啲幻幻
大會唔要嘅幻幻可以免簽
然後西老細會屌你做咩要借人
呢啲不嬲 要預咗國際賽期要輪換
或者對面前鋒推邊 自己龍無端端出迎 比人輕鬆射空龍
想知練 finishing 有冇用
fm 啲人 死球入得仲多過單刀
國家隊既3日2賽
同球會級既3日2賽
D休息可以差好遠

球會級比賽休息一日已經回到好多
唔知做乜有一個球員場場波都aggressive
搞到我唔敢比佢上場
想玩 但係咪無得入patch無得入圖 想玩港超
痴撚線 8月尾 左右閘都斷腳抖4-5個月
因為composure同decision 都有影響
巴打們啲球員成日傷可以留意下訓練強度
同埋排訓練最好每日排一課recovery 大傷既機少好多
玩緊英甲......單箭頭真係好撚難入波, 成日俾人屈死球入
另外想問下TEAM TRAINING 邊到可以較強度?
Mudryk Nomi Felix Enzo Badiashile fm全部都好鬼勁
玩fm車仔淨係清人都夠
我個save係成日練習果陣球員A比球員B整傷
有冇ching 試過全勝英超 114 暫時21埸63分
Recovery 同rest有咩分別
Recovery 減少受傷機會多啲
Rest 就回體力多啲
應該係
fm 啲死球好屈 每星期起碼要1節練死球
我覺得大賽前最好2節,其中一節練進攻自由球
巴打用邊個繁中,可以介紹返嗎?
係咪本身人工太高?
㩒refer比其他球會會有講下咩原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞