Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Steam等特價

利申:用緊game pass玩
唔得閒玩/唔想玩 可以cut

想玩可以join 返

同埋 暫時代代一出都即刻有得玩
可以上網 down 人哋整既 玩住先
般奴你哋用佢打咩位 用佢打cm前場組織 成日好低分 俾佢打cam又差唔多咁
AM(A)
一季 double double
歐霸最佳球員
第二季俾鈀鑗150m買走
般奴打cm唔得㗎
Decision低
隻game最平好似試過180蚊
你join game pass都係30蚊一個月
呢隻game應該玩多半年到就會出新game
當你剩係join game pass玩一隻game價錢應該差唔多

利申上幾集都係係steam買,最近兩集轉係game pass玩
livakovic for sure
平靚正
我用佢打開ss 季季入廿球十助攻
垃圾psg出80+25
諗緊放唔放
唔鑿鈀鑗多啲?
120m應該無問題
第一口開120m還我價
最衰得psg有興趣
今集我覺得值得儲
近代match engine最爽快一集
steam等多陣應該會60%off
Diogo costa

除咗佢之外未試過有龍係無撲過12碼都拎到7分以上

(但有時會輕機拎6.2/6.3分
呢個我見好多玩家屌爆佢成日發神經
佢果個意外性好低但唔知點解會間唔時勁低分
但唔用佢用其他龍只係keep住拎6.4-6.6既分數
土耳其龍 cakir同bayindir是但買一個,想玩幻幻今集史特加個精液好似唔錯,不過好貴
第2季定第3季先有興趣轉會
我都等緊
有冇人仲玩緊fm21

啱啱重玩 唔SL帶沙福特城直升上英冠
不過要護級應該好難大家有冇英冠神鋒介紹
問豪門借幻幻啦
直升應該係到22/23季
曼聯堆青訓應該都借到亦夠打英冠,低組別聯賽夠快就得
elanga chong都夠做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞