Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今集作客難打到ON9,打榜尾隊都會輸
真 輸波都要好正面咁 講啲呀 q 嘢
班球員小學雞嚟 要當湊細路咁氹下
新年都未夠平嘅話 可以考慮 pc game pass, 包 fm 㗎
加油呀 亞冠而家咩成績?
分組賽通常第二, 出唔出到線睇運
一次符碌入到四強, 另外兩次十六強

上次個PA 172港仔
你係肯定放喺文件?新手有時會放錯c drive
入到game有冇reload skin?
而家好無聊咁係咁搶哂D幼幼, 練好之後再賣返比佢地
生左個 PA 156但amb 4, det 1, pro 10
屌 用米蘭 眾所鳩知都知係窮閪隊,屎忽痕approach 下奧迪加特,之後比board屌到開花,但佢個agent日日email黎追撚含 話佢好鐘意米蘭 想即走 笑到仆街
想知個board點屌你
話我地剩係玩幼幼 唔撚洗諗買人,你係咪唔柒了解我地既vision .之後講咩唔記得,總之2句都冇 我得返一個option 係話唔買就唔撚撈 我跪左
最癲係佢即刻call我見board 明明只係問左下個agent 是咪available
啱啱先發現轉咗油王老細之後多咗個要求要我每年用晒啲trasfer budget
但係我淨係玩幻幻 仲有600M未用搞到佢disappointed
mez好d,cover多d邊路,夾返前面內切嘅IW/IF
我覺得bbm防守成份太多

有冇師兄幫幫手
最近keep 住係loading依到
入唔到game
知唔知可以點處理🙏
有無試重裝?
唔炒你咪得
我養果隊差唔多ok我係時候拋棄佢
可以試下揀唔撚撈 睇下會唔會嚇到個 board
神奇要求
見親 fm 老細都係度縮怪
油王真係好
聯賽盃決賽對鏝 sl左幾次先贏 用同一套戰術賽前team talk唔同先90分鐘和到
試過要我年年買big name 但係成隊波都差唔多最top都唔知買邊個好
多左好多石油隊想買就退休既人,但出手又唔高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞