Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有球員因重傷提早掛靴
原來有保險賠
好佩服玩到咁多年
成日忍唔住買球員
人一多出唔晒就覺得煩
唔想再玩落去
有無人試過比人newgen都未出就比人偷左?
我覺得最勁係玩咁耐都未拎到冠
唔係想串,係覺得咁先夠真實
好奇師兄用邊種玩法
首回合主場壓住打但比PSG 1中龍1入球以0-1飲恨
次回合作客80分鐘總比數仲落後1-3,結果絕地反擊追平再加時反勝
好感動,打到2026年終於入決賽

玩左咁多年都有個MYTH未見有人做
歐聯入到決賽對皇馬,球場係班拿貝
到底電腦會唔會默認佢有主場優勢
而我係作客個方
定會當平時決賽咁中立場
點解成日都有球員不滿球隊整體訓練水平底下
我已經全部四星半教練再加2倍訓練
workload?
有冇圖睇下
唔知搞咩突然無哂d 球員樣 無心機玩
已經試過哂重dl facepack, reload skin
位疊擺啱同 Clear cache做咗未?
聽晚cap 返
做哂喇 100%肯定同之前一樣擺法
有一晚crash咗之後 再開game就show唔到樣
波衫 會徽又無事

多謝
呢個預算最多只可以係掛牌巿場簡特價貨
電腦疤放gavi 10m
但600k人工比唔起
挑戰玩英乙sutton united一開波應該向邊到埋手簽人好
宗旨係唔sl
其次係睇感覺教->教到悶就劈炮->渡假一兩年教下隊
教到成績就着重未來
我都大概係咁set4231兩個BPD WB我set support
用咗幾年都係咁用,有時會轉下5後
點解裝唔到第一頁個 pack
白仔幾多錢洗,簽左joao Pedro, Brennan Johnson 同尼基好smooth, 想賣走dunk 佢唔肯走
我有隻finishing得10但係有shoot with power 習慣既inside forward 瘋狂扭人再射入利伸fm21
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞