Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
電腦點睇架 利申mac版用唔到好多scout tool
開隊prisoners fc 就ok
加返都垃圾數值
又唔乞兒得晒,試過買個25m返來一年後唔啱用,米蘭用37m接
玩緊疤,發覺d人黎完放返出去個價都唔差,唔知關唔關名氣事,玩三季淨係賣人都賺左兩三億
如果玩厭左依家隊波想換隊玩係應該開新Save定辭職 辭職係咪會有其他隊請
呢排買左個右閘20m左右 踢左一季好波 40m萊比錫肯接但球員唔肯去 ac出得個22m左右再加add on..傾左幾次都係咁
會啦 我被人炒都有其他球隊請
右閘有咩人好用 Tino Livramento係咪勁野黎
買左美國仔但踢落唔係好好但平均又有7分 我用垃圾利用緊taa 75m分期大法執左timber
有睇過下Timber 見佢可以踢幾個位 但我見佢偏防守唔太岩我隊波 我隊波風格2隻閘都要衝上去攻 玩緊曼 左閘用緊Theo
貴d又有歐聯就直上porro
45m買斷費
法賓奴同干拿迪想賣 想拎佢踢防中/中堅個位 我亦都買左史卡雲尼同執左艾歷加西亞但想賣
但係咪唔會有其他隊係我教緊波既時候搵我過檔
會有,如果你有成績而咁岩佢岩岩炒左人的話
今集未試過 以前試過 果隊炒左舊領隊就會有機會approach你 你自己apply都得
本身陣容個list 會顯示球員名 狀態 位置 年齡 國藉 最近5場個form 嗰啲嘢架嘛,嗰條bar有得插入多d信息 我慣咗會插入埋potential ability 睇d星星
德甲啲人踢到曉飛都係垃圾價
特別啲閘
真 今集我6冠左都冇人approach 申請國家隊又唔請
同你教練嘅適應性有關 同埋教大會都會少好多approach
我以為係有得睇PA CA數值 謝謝
我第一季千零萬買咗aarons用咗超過5季
有無得升adaptability
一開始set左sunday+無牌最多得6
話說球隊有兩條友話要exploring options結果我買左代替品之後又話有興趣續約
係咪可以同董事會申請去讀書?
玩親都係兩個最高
無呀, 考左牌其他都有郁係無郁adaptability
諗緊係咪要去第二個國家教先可以升到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞