Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我會加end date,多數得
點加?
簽個陣係個release clause格嚟可以揀日子
最短可以揀一年
頭半季都好少人出價之後就完
正路就留得住

唔揀就成份約都有效
個agent封死左
睇黎可以無限雪藏
乜澳洲D球隊咁勁架咩
第二季開始啲人身價個個億起跳
點玩啊
個歐聯新制度唔明要點玩有冇人知係點?
國家隊可以點樣搵曬第二國籍假人… scouting range較唔到
佐迪艾巴好撚廢,下下左邊俾人爆到喊,明明數值唔差
無聊發現原來我隊波CA排第11果位高過同聯賽其他隊最少20
咦之前炒左我果隊終於成功降班

https://en.wikipedia.org/wiki/Marcelo_Flores

wiki話佢有兩個妹但無話佢有細路應該係假人
佢有冇假樣?
係假樣
其實呢樣野不嬲都有 但呢幾年如果你係Sunday league experience 一輸一兩場好快隊波就會自己崩潰 好撚on9
真, 玩beta果陣第一季包尾, 好彩無比人炒
第二季就拎個第二名
岩岩發現自己買左個201cm高的中堅, 唔怪得睇拎獎杯果陣見到有條友點解會高成兩個頭

有冇師兄知點搞
今日突然停左係依到
連load game 個版面都去唔到
又禁唔到野
重新開機試過都唔得
新手搞唔撚掂個隊徽 點解跟住整完之後連埋本身有隊徽既隊都冇埋,\Sports Interactive\Football Manager 2023\pictures\logos

試過graphics定pictures都唔得

有冇巴打可以教下我角球點守
全季so far 失咗28球有8球都係角球
IFK失得一球 應該唔係啲人問題
Cap圖
檔案擺位同FM入面setting
今集唔好擺人係前場
電腦唔會怕你叫人點防
三中堅前中後柱
其他人全部man mark

有冇巴打可以教下我角球點守
全季so far 失咗28球有8球都係角球
IFK失得一球 應該唔係啲人問題
今集唔好擺人係前場
電腦唔會怕你叫人
三中堅前中後柱
其他人全部man mark
唔記得講係fm22
有無方法睇到loan happiness點解unhappy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞