Football Manager 2023 討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
唔知係bug定點
trial如果佢係free agent係transfer window可以無限
但係唔係FrA的話就會計29個人
待業 mode 重新上路先
西老闆: 做咩要搵錢, 做咩要借人
IW su 定 at?
今集有咁多西老闆架咩
咁多巴打都屌鬼既
想問下我玩意甲,其他球會想借我d人時都會加個mandatory future fee,如果我accept左,係唔係一完左借用之後一定要賣?如果我覺得個球員表現好想到時留返黎用得唔得?

另外,咩係domestic player bias?我通常都好低,係唔係話我唔用本土球員,成日買其他國籍球員用?如果我玩意甲即係要用多d意大利球員?
你知唔知mandatory 呢個字點解
低聯賽想R個senior affiliate黎借人同搵錢姐

仆街 季初唔小心冇reg到啲B隊成員
用班U19打咗半季就降班
點解唔交比助教
本身好似有
但deadline day 爆咗人工我諗住啲人唔reg住借啲走
點知㩒完個下就唔俾我再reg
食咩大
我仲請咗個B team manager黎教亡
啱啱一睇佢一場不勝落埋獲

有冇興趣嚟深水埗踢一季
講波佬丘建威
係咪出左新patch?
想睇三千分屬性有無改動
新patch好似淨係改左d bug同optimise 個 system?
琴日我個save都有一球同3000分差唔多
左腳first touch 半腰波再volley左腳抽射
有無巴隻inside forward 係用順足翼?
我自己感覺上順足入禁區威脅重大
反而逆足成日落到底都只能回傳
無自然角度傳去龍門前
我自己個D inside forward 逆足翼唔係好勁
冇試過順足
反而打AI 果D勁到
聯賽成日比雲尼素斯, fati 虐殺
uefa 就比馬天尼利, mane 果d屈
成日比佢地cut in 射爆
有護球有視野咪sup
睇你想唔想個球員回後攞波上
如果你想個球員黐住對方閘位等過頭波就att
可以試吓順足
多好多門前tap in機會

除非你嗰隻逆足遠射好勁我就會較IW SUP
要佢禁區外cut
逆足入到禁區要多下轉向就好慢

李城隊史第二座英超冠軍獎盃到手+主場全贏
接手第三季終於打破鏝嘅壟斷
49年好勁玩咁多季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞