我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,電腦求助 ( 50 ) - Yujihw砌機List 祝各位新年快樂

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
想問下corsair dominator ddr5 6200mh c36白色幾時會返貨?
應該今日會同你溝通
你有冇問過客服差啲咩
佢上星期六話 13500 要 星期二先有貨
又話新年前會送到
到今日 電話都冇個打黎
悠二一人公司嚟
再追下cs
佢地收左爐了,新年後再追啦
要追悠二先得架
下..........

唉 就係為左新年打機先砌新機
過左新年唔洗追了
都要開工
我都係
差咁隻牛
要2月先有貨
新年無新機打
用住舊機頂住先
過年乜都冇貨
打左去
仲未有 13500
佢話幫我轉13600
但又要睇送貨果到full,晒未
full晒就送唔到
13500 同 13600 有冇乜分別
咁真係睇運了, 佢唔係今日收爐咩?
應該聽日先放假
定係 我衝上去拎呢
想請問下最平 嘅4070ti 系列砌機係幾多錢
新年後落訂 價錢優先
1 x Intel® Core™ i5-13400F BOX 聯強行貨
價錢:$1,670

1 x MSI PRO B660M-A WIFI DDR4 Micro-ATX
價錢:$1,110

1 x [1月優惠]ADATA XPG GAMMIX D20 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$630

1 x [1月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$699

1 x [優惠]配4070 Ti顯示卡 FSP Hydro G火牛減$200
價錢:-$200

1 x (預訂) Gigabyte GeForce RTX™ 4070 Ti EAGLE OC 12GB GDDR6X (缺貨)
價錢:$6,599

1 x [優惠]FSP Hydro G Pro Series 750W 80 Plus Gold Fully-Modular
價錢:$849

1 x Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本)
價錢:$429

1 x Thermalright AX120 Assassin X 120 Refined SE CPU Air Cooler
價錢:$149

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $12,015
https://www.faroll.com/customize#Mjk4NiwzMzA0LDM4NTQsNDkyNiw1MDcxLDUyODEsNTQzMiw2MzkzLDY0MTM
感謝巴打
上左去睇佢FB
農曆新年假期安排
- 2023年1月21日(年三十晚)收爐
- 2023年1月22日(年初一)至2023年1月26日(年初五)休息
- 2023年1月27日(年初六)啟市開始營業
係囉22至26休息
即係今日係最後一日
終於通知左我 今日接收新機體
恭喜
都好在打去追一追
粒U冇貨又唔打黎問我換唔換U
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞