今日去咗灣仔玩鴨鴨船,見到兩個拉船嘅阿叔,覺得佢哋好可悲

600 回覆
66 Like 1926 Dislike
發少陣夢啦戇鳩仔,地底泥。攞人哋張樓契當自己😂😂😂😂😂😂。喺連登post樓契,你唔係戇鳩到有人會信你下話
香港人嘅平均智商可能由世界第一,因為你一個人拉到變世界第七😂😂😂😂😂😂
你俾佢撚到博唔到咀一睇就知你係啲低級人種轉數咁慢係時候要淘汰你呢啲垃圾
你求撚其影張A4紙就話喺屋契夠膽影銀行戶口數字加名未呀垃圾同你鬥多夠唔夠膽輸咗永久退出連登
你口硬都冇用 事實人哋要我打開第幾頁用牙籤指住第幾行字,我夜麻麻都可以即時做到
如果覺得我係偽造文書,你可以報警唔好喺度口硬
你明知我掂過你,你只係得返把口

一係我同你賭,如果果個post份契係我本人個名,輸左閒閒哋20萬俾對方飲茶。
到之前去公證行、律師樓,簽合同
所有費用我出
當然,出到嚟我嘅個人資料都要保密

我睇你點樣兜
份契係我嘅話,你死全家好唔好?
如果唔係我,我死

夠唔夠膽講出嚟?
拍條片or影相咬住張契 如果唔係就你即刻死全家同埋奶晒我十隻腳趾 每隻一分鐘
做乜嘢咁耐唔覆啊你啲保安仔應該好得閒定啱啱真係死咗全家咁就順便約個時間奶腳趾
你夠唔夠膽講姐?

「如果米明份樓契係佢自己個名,會員「淨係撚白卡」死全家,否則米明死全家」

我哋一齊發呢個誓聽講兩個人同時一齊發會好靈
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂證明唔到個樓契係自己,仲要同人賭錢貪人哋20萬,成個乞兒咁,你醜唔醜啲啊?

Post你個樣出嚟,post埋住址,身份證啦不如,洗撚去律師樓,公證行咩。戇鳩仔。你證明到,一早就證明到啦,柒少陣啦😂😂😂😂😂😂😂😂
講完啦到你咬住份契
唉 你真係好柒
同你賭又唔敢,既然你覺得我係造假,送20萬俾你飲茶你都唔要,你咪露哂底囉傻仔

浪費我時間
打出嚟啊唔該
起底,blocked,不堆文
打出嚟 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😺😺😹😹😹😹你老母生前冇教你點㗎發誓咩🤣🤣🤣🤣
現實舉起三隻手指發一次
跟住喺度打一次,證明比大家睇
淆晒底咁一個成隻狗咁
打出嚟就證明到我發咗誓咩你有冇問吓你老母你係咪弱智🤣🤣🤣
你呢啲夜間保安咁撚得閒 一於天文台時間1:45一齊現實中發誓 左手食指同無名指唔可以搭埋一齊 右手舉三隻手指 唔做就死全家聽唔聽到呀白卡明
以前教育唔普及
公司技工果堆呀叔 得小學學歷
學一門手藝算係咁
我係主卡唔係附屬卡,唔知你明唔明個分別,不過有冇實力就真係見仁見智,始終大把人勁過我
By the way 我係想返唔係要返
你理解能力係咪因為你公屋出生所以特別低
唔好廢話,純粹係覺得有專長嘅人,唔會用送外賣做消遣⋯一係屋企人俾錢你,一係暴發戶

不如你分享吓,你啲錢點樣搵返嚟?
我都有分享過九位數身家係點樣搵返,有興趣可以追我post,一般資產證明我都貼過好多次
未必絕對證明你有,但係你唔敢打出嚟就證明你肯定冇
如果你打出嚟,我會信你有
Ok?
佢地會話好撚多人好有錢呀
你眼界窄呀
乜都要管之類架
根本有心唱反調
成班On99
明明你個出發點係 「人冇plan就食屎」
佢地就話「你管咁多做乜」,「關你撚事」呢啲loser言論
成班廢柴

同佢地講佢地明條撚咩
"如果比我4-50歲仲做緊呢啲工作,真係不如死咗佢"

所以幾時都話應該要有安樂死
咁你頭先1:45有冇舉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞