買電視機 / 換電視機 集中討論區 (125)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我買水貨
我覺得不需要太介意~
其實好似唔係差好多?
C2用EVO PANEL, 係明顯光D既, 又有4個HDMI 2.1
32吋老人家用有咩推薦?

之前去開AVOUTXXX買電視,佢比左個PRICE LIST我,得SHARP/SKYWORTH/TCL有32吋
SAMSUNG 32T5300
LG 32LQ6350
step巴 可能有少少離題

想問問我部電視係KDL-40W900A……琴日部電視突然閃mon綠畫面然後響完 就自己熄左 訊號燈紅燈左7-8下 請問係咪已經都收左隊啦?
索尼电视红灯闪6下啥意思? 1、可能是电源电路故障引起的。 2、主板cpu或者液晶屏幕出现了问题。 3、灯珠灯条可能被烧坏了。
W900A當年都係靚機, 2013年出, 都9年幾了
係時候換4K+GOOGLE TV
係呀 但我都等到2016期尾先買貪個價平d先買……唔知宜家40吋有咩選擇呢
1. 電視距離坐位幾遠?
2. BUDGET?
3. 平時睇咩多? 用途?
2016期尾仲買到
本身想換x90j架 但等到宜家出哂新一批都未買
現在沒有咩40吋了
LCD就43吋, 50吋, 55吋, 65吋, 75吋, 85吋
OLED就42吋, 48吋, 55吋, 65吋, 77吋, 83吋
40” 得返入門機Panasonic TH-40JX700H
之前用開sony,請問samsung同lg點樣裝app?
只可以用跟機果個專用app store下載app
LM C2配咩sound bar
無限BUDGET?
4千內
有冇位放SUBWOOFER?
有,不過唔知批唔批
可唔可以都recommend 埋
Samsung 三星 Q-Series 3.1.2ch Soundbar (2022) HW-Q700B
$3600

LG 樂金 3.1.2 Sound Bar S75Q
$2700

Samsung 三星 Q-Series 3.1.2ch Soundbar (2022) HW-Q600B
$3100
Samsung 三星 無線後置喇叭 (2022) SWA-9200S
$950
單條
Denon Home Soundbar 550
$4200

單條
Sonos Beam (Gen 2) Soundbar
$4000

單條
LG 樂金 杜比全景聲 High Res Audio 無線 Sound Bar SN7CY
$2000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞