[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
其實下季都好多野睇

WDC: 睇max鬥叻鬥禾咸
WCC: 睇下benz會唔會上返嚟 大牛會唔會廢咗

大牛: 內鬥

拉利: 大屍有冇進步 辛屍會唔會i want everything
Benz:禾咸重奪8屆

L平:法國內戰
麥記:ps3會唔會贏牛奶仔

AM:大頭教仔

哈屎:smb組合

AT:ndv有冇料上大牛做二號 和牛

威記: 等巴打補充

Alfa:等巴打補充
冇撞, 係佢玩番上年個招自己心急CUT CORNER踩左CURB
又衝出黎 係啦得其他車手fans會怨婦
max粉最講武德只覆焯唔撩皮 聖人車迷團
食英國國姐,唔想再食法國菜
Per食dirty air咁多個圈會唔會更加養唔到胎
明明以前都係養胎大師,今次為自己而戰就交唔到貨
個sausage kerb係咪舊年比林蛇玩爛咗之後今年新加?印象中舊年嗰個位冇sausage kerb
其實1 stop有咩問題
咸狗最後頂唔到係因為hydraulic issue 唔係因為1 stop頂唔住
調返轉 2 stops 都未必追到Sainz
公道講拉利真係應記一功嘅
胎耗明顯每個 fp 都改善緊
我驚佢聽錯摩洛哥
當hana姐今次計錯數啦
主席一向都係出名養胎,防守型車手
搵佢做2停玩後追...
max咁玩就差唔多
請四萬就係要佩蛇唔準罷工
但新屍I don't ageer喎
但今場佩狗完全撚唔掂條軚。

佩first stint同叻同樣新黃起步,最遠嗰陣拉到有+5.4,都可以自己玩謝條軚比叻追到入drs range焗住入pit
3秒*

睇錯interval
家陣係邊個衝出嚟先呀叻唔切
話唔定個2停係焗玩,條黃太早跳樓
說好的黃白黃/黃白白最快呢

所以今次真心覺得陸仔抵贏
垃利架鳩車平時咁食胎
今場無啦啦好左,我覺得應該要計入車手嘅影響
一心急就自己申請
可能初期佢想match番Max個pace
結果
可能冇太陽冇咁熱
所以條軚好咗
所以佩狗個race management同手車真係同max 叻差幾班
咁結果黃白白同黃白一停真係very close既
只不過放左主席去二停
主席唔夠raw pace沖返上嚟姐
你放max落去2停到時咪又係2停最快
似係你衝出黎多D喎,撚有人提過銀石咩屌你
同埋冇人講佢武德,佢19同閪係事實,同主席廢都係事實,冇衝突架喎
Str 快過vet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞