[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
2018大頭退役丫嘛
好似早幾年FIA 會罰錢, 而一講到錢haas就即刻淆
係今年隻眼開隻眼閉

https://www.carthrottle.com/post/why-the-fia-is-unhappy-about-verstappens-victory-burnout-when-donuts-are-fine/
我覺得佢起步果幾圈係有收慢 比tow加DRS 平時已經放星
主席2 stop嗰時車隊同max有討論過慢啲,但係車隊決定唔使
今埸垃利架車係上半季架火星車,一陣Max慢落嚟但係主席唔夠快max有機會輸埋p1
16年喊蛇得係因為yt堡唔敢攻;圖幫手防max
大佬唔出事點硬呀
要佩狗變主席首要條件係大佬柒
真 幾次max要幫手嗰陣
佢就會蒲頭
最記得匈牙利 本身hea緊
大佬突然spin咗 即刻起身做嘢單擋素狗
目標係每一個冠軍車手都要陪兒子揸車
因為呢個係佢仲可以留係RB既原因
平時HEA揸冇所謂但MAX要幫手果時一定要做野
Vettel其實真係好慘,AM成日啲策略都柒柒地
如果係真,咁Sainz 就唔使2 stop 啦
Haas係狗黎,人地都走,比人Donut下洗死咩

所以佢應該係全grid 唔計保爺最好既wingman
保爺上年都係跑自己同讓位
YCW 根本同澳門賽會有親
LSH只會一直比人針
主席要為人服務先會勁
為自己就會柒
唐仔好少柒 成日搵圖試嘢
全grid 有19 個車手個目標都係世界冠軍,得1 個係想開餐廳
如果主席場場都跟得貼,我唔信唔會又multi 21
係,次次兒子都係唔聲唔聲,冇穿冇爛返終點,Vettel就又屌又捱又用哂力,先追返去冇左嘅名次,問車隊點解,例牌冇回覆
Kimi 呢?
唔記得佢
Kimi識用既話就好撚正既2號嚟
問題係垃利唔識用 唔敢用
保爺同佢掉轉
俾佢放頭分分鐘咸都搞佢唔掂
James 唔出聲嘅話
175肥肥地買L
要kimi自己問係咪要讓車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞