[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
爆炸頭比今年拉利7.5分(8分滿分)

話時話,講完咩諗唔到理由唔會贏哂剩低十場後,個十場輸哂

https://twitter.com/fanaticsferrari/status/1594757835337908226?s=46&t=_l96wrunnl2QBPK0YsG7aQ
結果論咪覺得唔差
但睇埋比賽內容咪覺得佢唔合格
ART係成日壞車
但佢自己亦好多失誤搞到冇分或者退賽

其實依家係咪咩體育運動都係越黎越多中東成分

以前就支那 依家就中東
角田下年有新歡啦

氣就慘囉
beat two seven times champion with the same machine
想問當年benz 回歸既時候,戰力如何?
越黎越覺得麥記冇心爭wdc
應該係指7.5或8分吧
啲中東國家吓吓都用鈔能力 達落啲體育項目 咩中東三寶航空 沙特阿美

你見不論係F1 定踢波 哥爾夫球 都有中東成分 為嘅就係用體育嚟洗白自己國家花哂嘅底
條on9仲未檢討自己
炒咗佢搵圖做啦
F1 2021 abu dhabi& 2022 interlagos討論區
We race a$ one for every sport
Australian GP就賣飛
知唔知Park pass有冇位係睇到車?
PR teamWDC? 食得㗎?
燒腸
應該下年開季前就move on ga la
見咁多人講內鬥,想提醒吓見到車尾燈嗰啲先有資格叫鬥車
嚟食嘢嗰兩個紅軍同埋個廚房
Catering staff only
Account and finance

Spice girls

個cabinet d前紅牛車手
中東係個國家送錢比你洗
搞一站中東等於搞兩站歐洲
而且依家中東乜體育都有巨額投資
一嚟洗底 二嚟由石油國家轉型
依到興懷舊 好多老野中意想當年
但是佢地taste真係好難差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞