[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
再黎個7 pit
玩條毛咩
睇下係頂唔順兒子定爸爸先
睇清楚邊個做回帶西先啦連個時間脈絡都未搞清楚學咩人討論
Alfa haas 垃利啲嘢真係一樣柒
今次柒pit下一次都係會柒pit,啲tp都冇執過班人
其實連垃利本身都好似預二停
好多人真係以為主席真係差少少追到
但事實係陸仔計得準
去到最尾圈都唔會比到你到拎DRS
陸仔個圈速係無大跌, 睇得到就到尾果幾圈個時間係追得慢左
相信陸條呔仲有貨, 心入面計晒數, 就算比多兩圈主席, 都唔會入到DRS
反面班戰術大師, 開晒咪話陸仔最後會被過, 唔知係出口術定真係咁鳩滅自己威風
果下問陸仔可以唔可以keep到1:30應該就係轉plan
係 話佩入佢地就唔入
佢地今次計番arm數 下半年有多一半場係咁咪好law
係啦 問佢轉唔轉PLAN C呀嘛
果下聽完Question? 然後幾圈後同佢講話最尾會比人過
仲心諗屌唔撚係呀嘛, 最後一場都要柒
所以話條數計得太盡,無失誤空間
再者萬一追到入近一秒仲可以谷盡條胎守1-2圈
應該係
但初期好似佢都唔肯定可唔可能做到一停
比較有印象好似係咪匈牙利定邊唔知乜嘢strat換條19肽比mick然後瘋狂跌位
好明顯VET 走既其中一個原因就係頂唔順對父子
都唔明點解大頭仲走埋去
主席琴日真係無得講
當叻無俾pit 撚化既時候,就睇得出主席同叻係爭一皮

不過亦都係因為呢一皮,令到red bull 唔會又multi 21
我聽到Question? 果下已經笑緊,無深究佢地做緊咩
可能特登講Question? 都係佢地既戰術黎
因為想揸車?
其實都算贏返日本個次失誤
日本個次自己射左出街
今次頂得住壓力先贏到
Ford EU定Ford USA先
On9con仲難頂過老豆啦
今次真係抵佢贏啦
琴日個導演focus 主席贏唔贏到,所以幾乎全場鏡頭都係主席
如果叻有咩柒事,應該都不停replay
但事實就係成場好似都無咩鏡頭
原來今場氣先係真養呔大師
攞條白揸左44圈
細牛d戰術真係on99
如果主席用黃白黃 會唔會追到
佢得一套黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞