[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
"we are checking "
Thx
有埋門口Seb 幅畫真係畫龍點睛條友可能尋日一退賽就直接執嘢走
大頭今日去做seat fitting聽日已經揸am做tyre test嘛
唔經唔覺 Max 已經三年 Abu Dhabi Pole+Win
得罪講句
呢幾年班廢柴兒子入面
輸子速度淨係好過拉導士鞭哥
然後炒車就連續兩年榜首

然後諗住唔玩 FDA 走去埋 Alpine AM 堆
偷雞唔成蝕渣米 班叔父日屌夜屌 Haas
我係 Steiner 心諗邊個莊閒都唔識分
你轉玩平治系又唔係有so 等你班叔父谷住谷住
佢去DAMS 即係岩佐會轉去Carlin
輸仔圖一退休就有消息跳草裙舞 唔玩拉利走去 AM
點知唔夠兩日大頭 ps3 玩轉成個車壇
係咪代表大頭命中註定劾姓舒嘅
想問下真太子唔係拉利人黎嫁咩?
點解拉利唔幫下手
當初唔係放左好多人去haas?
記憶唔知有冇錯
話輸仔唔想續拉利學院 想出面搵位

Haas 同拉利關係就應該唔受影響
沙巴入audi陣型 一定係 Haas 做拉利二隊
點解咁睇唔開
痴住拉利起碼幫到佢
佢背後團隊衡量過
垃利兩個車隊份約去到24年
即係如果留FDA 一係係哈斯留多兩年
一係轉去鬥WEC
而且班意粉真垃圾
自己就算比垃利力捧
25年過到去最多做equal+比大屍撚
咁既情況下不如等24入沙巴等奧迪入場做一號
audi 傻撚咗就比佢做一號 上限有幾多大家心照
平治搵二號又要擔心孭住姓舒呢個名肯唔肯做公公
真太子落難太子
依家係預24年奧迪就入場
咁一定擺佢做一號
咁樣成堆德國贊助商先入嚟課金
吸金準備定2026大改例
到時2026咪踢走佢 組返個真正衝冠組合囉
btw 覺得舒仔點差都未有你口中咁撚柒差
印上去先好,根據波衫經驗金字一定好快收皮
但就咁印上去感覺無咁靚
就算孖生都可以唔同樣 更何況唔係孖生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞