[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
young driver test 係今日?
中游隊唔使爭名次獎金跟WCC 出喎
Post season test星期二進行
一架車做輪胎測試(半/全日) 另一架車係年青車手測試(全日)

Red Bull: TBC and Liam Lawson
Ferrari: Carlos Sainz/Charles Leclerc and Robert Shwartzman
Mercedes: Lewis Hamilton/George Russell and Frederik Vesti
Alpine: Pierre Gasly and Jack Doohan
McLaren: Lando Norris and Oscar Piastri
Alfa Romeo: Valtteri Bottas and Theo Pourchaire
Aston Martin: Fernando Alonso/Lance Stroll and Felipe Drugovich
Haas: Nico Hulkenberg and Pietro Fittipaldi
AlphaTauri: Yuki Tsunoda and Nyck de Vries
Williams: Alex Albon and Logan Sargeant
威記今年終於有車出做tyre test
我同你講東你同我講西
前面嗰啲唔志在獎金,後面嗰啲都要掛?
無POD之鬼
pourchaire唔係話唔玩F2咩
垃圾呃飯食嘅柒頭
世界盃聽完荷蘭國歌個腦自動哼埋奧地利國歌
一年聽咗十五次呢個組合
沙俊美國人 威記配合下F1依家要開美國市場
無個主場車手點得
當然都要唔太慢
所以大牛都醒
搵定四萬做reserve
國防部長玩野就雞佢做部長
得唔得罪佢都係無車揸
康拿見到checo 拎唔到WDC P2 分分鐘都偷笑,起碼俾checo 自己知同max & lec 仲差幾遠

同埋而家間接拆左巴西站個PR Crisis, 而家全世界都見到checo 輸自己,下年就無乜人會記得 max有幾19
邊有拆到,睇下呢個po 都知
無睇開f2,點解Theo Pourchaire f2拎第2大家都話佢唔合格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞