[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
佢直情不屑揸慢啲
唔係tyre strat 要佢咁做佢唔會養生
買過兩次都ok
兩咩日試車
得今日一日咋
然後包尾嗰個係棵車Theo Pourchaire
Oscar Piastri先係ps3
你個名
不如話max 應該炒落lec 度
呢度都有好多呢D奇人異士
2022 new reg有用
https://www.redbullshop.com/en-int/c/cyberweek/
RB官網做緊cyber monday discount
好多衫都4折
100EUR免運費新subscribe再15%off
點解係P 記公佈
一切都係max錯,點解唔brake test 叻,點解唔一野隊鳩叻出去,肯撚定係要做到咁先啱
兩部部a522 都跑到超過100個圈
前晚分分鐘真係otmar 熄鳩大頭車
有冇諗過唔係得前晚
講到阿真係任撚咁
講起L佬佢條新片下面D COMMENT真係壯觀突然一堆"主席FANS"
又係Max揸慢啲去幫主席果班人
根本係用屎眼睇車

真係太開眼界既然RB架車今場勁其他車咁多點解主席唔係P2
講到阿叻真係任撚咁
一官宣大頭會轉會am
呢度好多巴打已經講咗下半季九成完唔到賽
一鳩定熜鳩大頭車
好多碼都斷貨
F1賽程緊湊點可能有成個禮拜隔離
最緊要確保on9con可以第一季贏自己隊友
講左冇姐 但是我硬係覺得會攝場入去

仲有冇邊個中東油皇冇份
I don't know how to drive slow
季初有幾個moment係幾㗎車鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞