[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
屌你唔好影衰我地HAM粉啦講野有LOGIC少少得唔得
咁冇野了 只可以怪自己條黃tie用得咁差
冇pace仲要咁早入pit
唔係2stop 黃白紅都得
起馬都唔會玩到熄車
Kmag季尾pole喎
拉導原來DNF無得衝格仔旗,俾輸仔撞到壞車?
中段仲諗住拉導會出手打救悶場
點知華麗轉身後又無事
https://twitter.com/F1_SnowFairy/status/1594344314255339520?t=7oaOW0j5GNO1I9jPTnO1Ow&s=19
細牛班strategy team其實係試嘢定比賽㗎?
車隊FP1/2果時已經話預咗高軚耗,都唔明點解只係留咗1白1黃去正賽
正賽要和牛用三色雪糕但係要佢紅軚跑廿圈加埋攻
我唔明做乜唔一早拉長條白少少

氣如果做一停就跟本唔應該用紅起步
想一開始就搶用紅係合理
但高軚耗唔係唸住二停好啲咩?
我睇唔明,請指教。
琴日策術大戰我覺得幾唔錯,唔係下下都一定要wheel to wheel racing先叫好睇嘅

估唔到真係熨印上去
以為好似上年件白牛咁就咁印埋上去
Haas
細牛啲鳩野都唔係第一日啦,冇咩特別
真屌極都唔生性,今年架車一無加埋柒策略,連牙氣都燥咗好多

今年唯一生性咗嘅係pit stop季尾突然快咗好多
細牛成日7pit
Spa 9.3s 同 4.0s
搞到所有和牛fans 係官twitter 屌到開花
日本站開始突然醒咗,拎到最快pit stop
上兩站都入前3

希望出年延續落去啦唉
我覺得爸爸應該難頂啲,但落車係兒子激心啲
和牛今年唔差 係冇乜運
唔知大頭玩唔玩得起佢兩父子
黑仔前三有佢份

大頭,周同志,和牛
Ching 咁好氣
白卡咸狗思覺失調想像人地點逼害佢就當係事實,根本冇得傾落去

最後嗰句笑左完全feel到同佢地溝通幾無奈
Son感覺上份人唔太西,係真係冇awareness
所以我冇話兒子差,係激心,恨鐵不成鋼個啲
玩完L平,而家挑戰綠平
如果連大頭都頂唔緊
咁究竟會邊個車手lam到AM新廠房 新風洞既甜頭呢
想請教巴打身高買咩size?
Sir Lulu

AM=WDC養老院
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞