[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
checo 份約去到2024 定25?
紅牛鍾意既,2023 第一場都得
22年摩納哥站續兩年約
即係24年季尾完約
但部車必然係跟max 開發,主席揸左成年新例下既車都跟唔到max pace
四萬無揸隻牛幾年,真係淨係需要適應個brake?
你搞清楚啲定位先
主席個定位係二號車手
四慢個定位係分冠車手
Max個定位係世冠車手
然後Max改例之後已經改咗揸法
都係早落brake smooth啲咁去
而四慢都係早落brake既揸法嚟
所以唔見得會難適應過老麥
仲要牛有四慢咁多年既data係手
點都會諗到方法幫佢pick up返
咁就真係祝主席好運
2023就係俾佢揸成年Sim
大牛可以當佢Plan B
都係適應唔到 4萬真係自己走算吧
萬一下年 平同拉利架車已經近返好多
主席點睇都係3大隊 入面比較弱d果個
如果交唔到功課
2024可以換人
唔想佢將tng帶入rb
又去返個問題係點為之交到功課?
好似素林﹑叻嘥咁樣,場場孖公仔咁完場?
但係佢地四個季初咪多少有內鬥lor
除左交到功課之外,又要確定個二號車手閹得乾乾淨淨都唔係咁易
淨係負責畀車隊撚狗做小丑都唔止呢個數啦
為觀眾提供大量搞笑元素
講今季 主席算合格
Keep到 2-4名 因為架車夠快 加平治唔掂
但係季尾中後已經開始 窄窄地
Max 贏車 有幾場主席5-7名
今年RB強 當然冇乜問題
如果下年拉利 平治 上得返
試下 下年場場 Max 1-2 但係主席5-6
咁就睇下Helmut Marko 忍到佢幾耐
四慢依家回咗塘 而max又進化咗
正常就唔會去返18年咁貼既情況
但四慢回塘回到咩程度
仲有冇能力鏈贏垃利 平治
呢點先係Marko考慮緊既地方
所以睇下四慢23揸sim揸到咩水平
再決定24年係咪放返四慢入場
當年圖離開垃利
Marko都有叫圖回家做一年後備先
22年先落返場
Marko 條老狐狸
呢步棋真係一絕
主席可以即刻收皮先
唔止要聽話 麻煩你揸快小小

呢步真係神之一手
尤其係巴西之後放風,等主席想玩野都無本錢
保子逐年續約 vs 佩蛇兩年約但有個三號車手
邊樣壓力大啲
咸狗大哥揸r34
一定係紅牛
紅牛仲要有半季換人既前科,合約期幾長根本無意義
保子啦,臨尾有個素係到等。雖然素個時唔係三號車手,但全世界都知咩事
保子唔大壓力喎
17 18 19聽team order做嘢
20 21就已知素狗出現 自己一定會走
所以開始反抗 會開radio屌柒策略組
主席本身就冇乜壓力既
21年幫max贏咗冠軍
今季上半季都幫到手間開垃利
但下半季平治上返力 主席就開始露哂底
Gas忙住同9con打架
天時地利人和
香港真係多有錢人,睇到post話香港訂左5-10部AMG ONE
仲要上唔到牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞