[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
請番 Ross Brawn Jean Todt得唔得
大頭比人熄車真係好惨
正常low reliability應該似alfa咁
中港牌就夠,都唔洗佛
Binotto有冇料要爆
Rumor
平治真係幾穩陣 德國佬
最後一場先壞一次,直頭CLS
所以下季應該又係平牛大戰
爆多次垃利engine又有咩新出術位
咸無衰貪心cut corner 食腸仔dun 一 dun 架車的話完賽無難度
食屎啦蕉
話晒大頭都係你地最後一個WDC
今年季初平就係咁吹自己研發方向係行耐用
估唔到唔係講笑
Kimi條數好似都未找
出手救racing point掛
toto唔是話要收留人咩
嗰陣話如果Lotus要找數比Kimi就會有好多員工無糧出,Kimi就話咁我唔要份錢,你地出糧比班員工啦,所以點解圍場入面個個都咁專重佢
https://www.gpblog.com/en/news/161772/binotto-and-ferrari-announce-farewell-within-hours.html
That the team failed to capitalise on that good car is blamed on team boss Binotto and, according to La Gazzetta, he will therefore be sidelined at the end of 2022 and replaced by Frederic Vasseur.
沙巴過垃利真係改善到成績?

Binotto reportedly told friends of his that he would find the criticism of his performance too tiring and therefore did not want to serve out his contract.
唔係垃利炒我
係我飛起垃利呀
十年人事幾番新,d人都唔同曬,條team賣過盤又入返嚟F1,仲要又Otmar配Ocon
Btw,究竟點解Otmar會有BWT條水喉跟住,搞到好似Pay TP咁
呢邊爆po 後請自行去下個
[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 3
https://lih.kg/3225079
連季後測試都完咗
係咪應該轉F1 2022 季後討論區
你啱
再下個轉
可能冇嘈交
下個po夠用到23年直接開F1 2023 po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞