[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (12)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
https://www.wifi-rental.com/entry?ref=mobistar

樓上巴打話有折同有免費尿袋跟(郵便除外)
或者樂天訂,好似更平
3HK代理出品
屌我而家係日本用緊

有張10GB
你癡住有地鐵站嘅地方, 或者係札幌內係唔會有問題.

自駕遊去東北個d 地方就another story.
要白老鼠試.

我估最主要係睇佢恆常 download/upload, 同ping time 有幾高.

想買一張高用量
而款聲稱1日有3GB
有無人試過掂唔掂
因為大公司係背後, 即係仆街極都有個電話你打去屌柒佢囉.
講真. 2022年呢水嘅卡, 我真係暫時見到叫做stable 嘅, 全部係有大公司係背後嘅卡, 不過全部都係出香港/泰國 IP 嘅高 latency 漫遊卡, 唔係本地卡黎.

Cmlink 實體/esim, 中聯通10日, TrueMove H, AIS sim2fly, 3HK 新版行AU network 個張10 或 7日. 不過老實, 一拍埋去日本wifi 蛋嘅水平,

https://lih.kg/yxNFrsX

呢d sim 全部都係麻麻地囉.
都係一分錢一分貨既
有冇人試過smartone個漫遊數據plan
懶人唔想換sim card
買咗下個月中飛日本用,到時試下
自己有尿袋都ok啦 用佢跟條線
今日我朝8用到依家半夜12點
仲有21%電
見kiki&may有贊助,上倒5G

想問有無人試過airsim, 佢有得揀softbank,唔知速度如何?見佢有無限任用但1日1GB唔知夠唔夠用
票房毒藥
用AIS 6gb 用到冇data,跟住搞topup,唔小心揀左個泰個plan。大家要小心d禁,唔好好似我咁🙈

剛去完關西7日,全程順無問題
鴨記街邊檔入
買左幾錢?
無記錯係60
https://simegg.city/2018/05/21/softbank-5%e6%97%a5%e7%84%a1%e9%99%90%e5%8d%a1/
岩岩追左post
請問係咪同一款黎
係既話速度好似唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞