(急問)有冇人讀緊中大medic?十分緊急

660 回覆
8 Like 70 Dislike
Dental 會唔會仲升到同mbbs一樣咁高
另外呢
大家記唔記得JUPAS話呢段時間唔可以聯絡各大院校(佢哋都唔可以搵你)

告佢囉
我收到話 我會告你

我真係報左警

Ok

一唔一齊做證人?

我到咗油麻地差館了 預備攞好市民奬
放榜前收到電話既都係名校?

唔關事 只係夠分入

放榜前點解會知夠唔夠分入?

After interview,表演好就會收到call
Dental 會唔會仲升到同mbbs一樣咁高

驚緊
另外呢
大家記唔記得JUPAS話呢段時間唔可以聯絡各大院校(佢哋都唔可以搵你)

告佢囉
我收到話 我會告你

我真係報左警

Ok

一唔一齊做證人?

貢快
我諗住帶差人上屋企駁電話線 上hku駁電話線
咁hku就無從抵賴
放榜前收到電話既都係名校?

唔關事 只係夠分入

放榜前點解會知夠唔夠分入?

After interview,表現好就會收到call
另外呢

我當年都係咁。
我當時唔理可唔可以, 同佢傾咗20分鐘。

CU放榜之後會唔會再打俾你

放榜之後我冇收到cu call

想問呀肥巴打
讀書來講
CU chur 啲定hku
雖然medic一定辛苦

我之前回過你, 都係嗰句: 我冇讀hku, can't compare, 不過可以講下cu。你等我組織下先。

告佢囉
我收到話 我會告你

我真係報左警

Ok

一唔一齊做證人?

貢快
咁hku就無從抵賴

依家去緊hku拎證據
另外呢

我當年都係咁。

想問呀肥巴打
讀書來講
雖然medic一定辛苦

我之前回過你, 都係嗰句: 我冇讀hku, can't compare, 不過可以講下cu。你等我組織下先。

Ok

我真係報左警

Ok

一唔一齊做證人?

貢快
咁hku就無從抵賴

依家去緊hku拎證據

等你 陳蕉琴樓
不見不散
另外呢

我當年都係咁。

想問呀肥巴打
讀書來講
雖然medic一定辛苦

2021?

我真係報左警

Ok

一唔一齊做證人?

貢快
咁hku就無從抵賴

依家去緊hku拎證據

等你 陳蕉琴樓
不見不散

OK
我係絲
著紅色tee 短裙

Ok

一唔一齊做證人?

貢快
咁hku就無從抵賴

依家去緊hku拎證據

等你 陳蕉琴樓
不見不散

OK
我係絲
著紅色tee 短裙

我都係絲 會著熱褲踢拖
搽左指甲音
話說舊年我去hku in pharmacy 佢問過我點解只係擺一個hku 其他兩個係cu 我呆晒都唔知點答佢好

一唔一齊做證人?

貢快
咁hku就無從抵賴

依家去緊hku拎證據

等你 陳蕉琴樓
不見不散

OK
我係絲
著紅色tee 短裙

我都係絲 會著熱褲踢拖
搽左指甲音

小妹搭緊巴士去
另外呢

我當年都係咁。

想問呀肥巴打
讀書來講
雖然medic一定辛苦

個人認為CU輕鬆D. 有分細組, 人際關係(Sources..notes.) 都較好
COMBINE CERT
成年自修M2+PHY+CHEM+CORE MATH
上年20分 今年27分
成績就335*25*5*5*
想問下讀中大嘅理論物理精研有冇可能
呢科我係好有興趣想去讀
如果講前途科的話中大藥劑,POLY3寶係咪都唔太有機會?
問多次
上年20分 今年27分
呢科我係好有興趣想去讀
問多次

自膠錯POST
另外呢

我當年都係咁。

想問呀肥巴打
讀書來講
雖然medic一定辛苦

2021?

係啊, 所以意見唔夠全面, 只能講到pre-clin。
正因如此, 我係度放條link。呢個po有多少少前軰講嘢, 都可以爬文參考。
https://lihkg.com/thread/179152/page/1

貢快
咁hku就無從抵賴

依家去緊hku拎證據

等你 陳蕉琴樓
不見不散

OK
我係絲
著紅色tee 短裙

我都係絲 會著熱褲踢拖
搽左指甲音

小妹搭緊巴士去

食緊煙等你
去到cu med in同d senior講幾句都感受到同對面海既敵對關係
上年20分 今年27分
呢科我係好有興趣想去讀
問多次

CU Pharm 一定無機會

貢快
咁hku就無從抵賴

依家去緊hku拎證據

等你 陳蕉琴樓
不見不散

OK
我係絲
著紅色tee 短裙

我都係絲 會著熱褲踢拖
搽左指甲音

小妹搭緊巴士去

食緊煙等你

好臭。。。。。。。
去到cu med in同d senior講幾句都感受到同對面海既敵對關係

Why
另外呢

我當年都係咁。

想問呀肥巴打
讀書來講
雖然medic一定辛苦

2021?

係啊, 所以意見唔夠全面, 只能講到pre-clin。
正因如此, 我係度放條link。呢個po有多少少前軰講嘢, 都可以爬文參考。
https://lihkg.com/thread/179152/page/1

同學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞