(急問)有冇人讀緊中大medic?十分緊急

660 回覆
8 Like 70 Dislike
厹唔係有故事的男人咩
忽然變成真.狗公
厹唔係有故事的男人咩
忽然變成真.狗公

Ff下一日得唔得
依家佢小學果陣 日日抱住玩既心態 到考試就好驚 想拿拿臨考完去玩 到小五小六果陣唔知點解開始識諗 發力 報分試考全級頭幾 入左好top既band1英中 中一二果陣考得mama 全級40-50 之後中三開始又爆 爆到上全級頭4 之後佢話好有成功感 一直keep住 中三打後 每日溫書時間90% 唔係考試都溫到零晨1-2點 dse果陣直頭開埋turbo 每日訓幾粒中 最後修成正果 睇返 真係好感慨
依家佢小學果陣 日日抱住玩既心態 到考試就好驚 想拿拿臨考完去玩 到小五小六果陣唔知點解開始識諗 發力 報分試考全級頭幾 入左好top既band1英中 中一二果陣考得mama 全級40-50 之後中三開始又爆 爆到上全級頭4 之後佢話好有成功感 一直keep住 中三打後 每日溫書時間90% 唔係考試都溫到零晨1-2點 dse果陣直頭開埋turbo 每日訓幾粒中 最後修成正果 睇返 真係好感慨

同我細佬一鬼樣

係wo congrats mbbs

同我細佬一鬼樣

好奇一問 7科39有冇可能mbchb 識人39擺左A1

識人上年39入咗, 但係唔知係咪under乜乜特別計劃。
自從上年開始加醫科學位, 再加上所有科拎5**/5*/5嘅人數少咗, 收生分數亦變得低咗。

佢fail左了 今年39入唔到
好奇一問 7科39有冇可能mbchb 識人39擺左A1

識人上年39入咗, 但係唔知係咪under乜乜特別計劃。
自從上年開始加醫科學位, 再加上所有科拎5**/5*/5嘅人數少咗, 收生分數亦變得低咗。

佢fail左了 今年39入唔到

有冇放hku biomedical science?
hku bms有個programme可以轉入mbbs
樓主有冇報o camp
樓主有冇報o camp

記錯 原來係樓主細佬

祝你好運

覺得佢好pure

Must be 乖乖女
樓主有冇報o camp

記錯 原來係樓主細佬

樓主有冇報o camp

記錯 原來係樓主細佬

樓豬細佬同thyroxine巴打揀咩書院?

你呢?

你呢?

你呢?

你呢?

揀shho想拎大船 ?

你呢?

揀shho想拎大船 ?

想要hell
大船留返比狀元榜眼啦

你呢?

ok
揀shho想拎大船 ?

between
medic ocamp有咩要注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞