(急問)有冇人讀緊中大medic?十分緊急

660 回覆
8 Like 70 Dislike

A2應該唔會擺dental啦 萬1 A1唔得 A2 dental又唔穩 咁就gg

穩如泰山啊 dental
你唔放 你一定後悔

已經預設左你的細佬就是你

冇啦 我讀廢丁city engine咋

總之A2一定要放hku dental
唔放就後悔莫及

厹巴應該去讀

y
從不後悔

你真係dental?

你讀就(fortunately)有得相認

唔放就後悔莫及

厹巴應該去讀

y
從不後悔

你真係dental?

我要靚女 牙科不了
CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

如果之前in過收唔到電話可能炒左?因為身邊好多人in完都有電話
識人4c+2 35上年都入左
其實A1拎黎博就點都會放
不過唔係有心做醫生,純粹想搵錢就真係dental好過

4+2個分唔係重點。
佢應該係4+3高分。

唔放就後悔莫及

厹巴應該去讀

y
從不後悔

你真係dental?

我要靚女 牙科不了

厹巴好似要入港大 無靚女 只有無數abc
其實好多abc都細眼
CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

如果之前in過收唔到電話可能炒左?因為身邊好多人in完都有電話

HKU MBBS都唔係日日人conditional offer

睇黎CU驚HKU best 6 + con offer ,出動埋con offer
CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

岩呀 身邊所有人都收到電話
CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

HKU MBBS都唔係日日人conditional offer

睇黎CU驚HKU best 6 + con offer ,出動埋con offer

mbbs收到37分offer 但係放榜前一日收到
A2 一定擺hku dental
A3 先要放個穩陣嘅

如果佢唔想讀dental, 點解要放dental

唔放就後悔莫及

厹巴應該去讀

y
從不後悔

你真係dental?

我要靚女 牙科不了

其實好多abc都細眼

港大近年mbbs班女睇我c-Hing fb
都好得

細眼會有方法令佢大眼
CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

CU or HKu

唔放就後悔莫及

厹巴應該去讀

y
從不後悔

你真係dental?

我要靚女 牙科不了

其實好多abc都細眼

都好得

細眼會有方法令佢大眼

CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

佢係俾GPS個offer我細佬 普通果個冇講 唔知想點... GPS一定冇可能啦

厹巴應該去讀

y
從不後悔

你真係dental?

我要靚女 牙科不了

其實好多abc都細眼

都好得

細眼會有方法令佢大眼

CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

CU or HKu

Still thinking
巴打可否畀啲意見

唔放就後悔莫及

厹巴應該去讀

y
從不後悔

你真係dental?

我知啊
你第時會見到好多當口 日日個工作環境都臭到仆街

爛牙*

已經有心理準備
其實我都想聽多d dental d野 但無人分享

真係少分享,我唯一知道就係深圳牙科醫院好多香港人去睇,而家做私家既唔知有冇影響

唔放就後悔莫及

厹巴應該去讀

y
從不後悔

你真係dental?

我要靚女 牙科不了

其實好多abc都細眼

都好得

細眼會有方法令佢大眼

CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

佢係俾GPS個offer我細佬 普通果個冇講 唔知想點... GPS一定冇可能啦

佢原本放4502?
CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

CU or HKu

巴打可否畀啲意見

巴打幾分
CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

CU or HKu

巴打可否畀啲意見

唔比

y
從不後悔

你真係dental?

我要靚女 牙科不了

其實好多abc都細眼

都好得

細眼會有方法令佢大眼

CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

CU or HKu

巴打可否畀啲意見

巴打幾分

咪係 又唔講 自撚私
CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

CU or HKu

巴打可否畀啲意見

巴打幾分

Best 6 38
7X 42
中文level 4
同我4年前既分差唔多 入唔到
不過2013 咁多考生同今屆差好遠既
CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

CU or HKu

巴打可否畀啲意見

巴打幾分

Best 6 38
7X 42
中文level 4

屌你 仲高分過我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞