(急問)有冇人讀緊中大medic?十分緊急

660 回覆
8 Like 70 Dislike
CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

如果之前in過收唔到電話可能炒左?因為身邊好多人in完都有電話

HKU MBBS都唔係日日人conditional offer

睇黎CU驚HKU best 6 + con offer ,出動埋con offer

mbbs收到37分offer 但係放榜前一日收到

CU or HKu

Still thinking
巴打可否畀啲意見

巴打幾分

Best 6 38
7X 42
中文level 4

HKU MBBS都唔係日日人conditional offer

睇黎CU驚HKU best 6 + con offer ,出動埋con offer

CU or HKu

巴打可否畀啲意見

巴打幾分

Best 6 38
7X 42
中文level 4

屌你 仲高分過我

You係我偶像
CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

如果之前in過收唔到電話可能炒左?因為身邊好多人in完都有電話

佢係俾GPS個offer我細佬 普通果個冇講 唔知想點... GPS一定冇可能啦

佢原本放4502?

CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

CU or HKu

巴打可否畀啲意見

巴打幾分

Best 6 38
7X 42
中文level 4

屌你 仲高分過我

CU Medic計7科

我in完
收到電話同我講
42分一定入
41分好大機會入

佢係俾GPS個offer我細佬 普通果個冇講 唔知想點... GPS一定冇可能啦

佢原本放4502?

咁奇怪嘅 咁可能in得好好

CU or HKu

巴打可否畀啲意見

巴打幾分

Best 6 38
7X 42
中文level 4

屌你 仲高分過我

sor睇錯
以為你全7 中文4

CU or HKu

巴打可否畀啲意見

巴打幾分

Best 6 38
7X 42
中文level 4

37 cut off
另外呢
大家記唔記得JUPAS話呢段時間唔可以聯絡各大院校(佢哋都唔可以搵你)

CU or HKu

巴打可否畀啲意見

巴打幾分

Best 6 38
7X 42
中文level 4

屌你 仲高分過我

sor睇錯
以為你全7 中文4

好多學霸

CU or HKu

巴打可否畀啲意見

巴打幾分

Best 6 38
7X 42
中文level 4

屌你 仲高分過我

sor睇錯
以為你全7 中文4

邊有咁勁
另外呢
大家記唔記得JUPAS話呢段時間唔可以聯絡各大院校(佢哋都唔可以搵你)

告佢囉
我收到話 我會告你
厹bro記得我嗎
另外呢

告佢囉
我收到話 我會告你

另外呢

告佢囉
我收到話 我會告你

我真係報左警
另外呢

告佢囉
我收到話 我會告你

我真係報左警

Ok
另外呢

我當年都係咁。
我當時唔理可唔可以, 同佢傾咗20分鐘。
另外呢

我當年都係咁。

CU放榜之後會唔會再打俾你
樓主best 5得31

咁有咩關係 又唔係計best 5
放榜前收到電話既都係名校?

唔關事 只係夠分入
另外呢

我當年都係咁。

放榜之後我冇收到cu call
另外呢

告佢囉
我收到話 我會告你

我真係報左警

Ok

一唔一齊做證人?
放榜前收到電話既都係名校?

唔關事 只係夠分入

放榜前點解會知夠唔夠分入?
另外呢

我當年都係咁。

放榜之後我冇收到cu call

想問呀肥巴打
讀書來講
CU chur 啲定hku
雖然medic一定辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞