(急問)有冇人讀緊中大medic?十分緊急

660 回覆
8 Like 70 Dislike
依家一條A都入到 medic
我係諗緊嗰數據可信程度有幾高 所以就想份stat嘅數據來源
同埋有冇機會係有人(唔小心)mishandle啲data

問教授咪知 如果夠薑

Thx 佢過佢放榜前已經in過一次 叫做正正常常 之前都有收到call 但俾conditional offer係GPS 冇講大科...咁其實即係點....

正常嘅
我無追post 但係上年cut off分別係mbbs best 6 36; mbchb 4c3x 41.
當然有特別推薦嘅extreme case可以再低一分
總之你細佬無喺interview打柒prof就入咗㗎喇,可以去食餐好嘅慶祝

同埋我知道舊年有at least 3個 係以b5 24-27分入左cu medic

你呢個information點樣得嚟

有份由香港輔導教師協會出嘅jupas 統計

佢會有嗰一年某啲DSE考生入某個programme嘅成績(細分)

嗰陣排jupas miss畀我哋睇的

嘩屌你
運動員計劃offer都唔撚會咁低啦

趙頌熙入llb offer都成28-29 la

仲要無乜邊個青少年運動員有趙頌熙知名度同體育成就

啱啱開咗份嘢嚟睇
最低分個兩個入4501

5336 334
4464 555

Crazy

Eng 3連minimum requirement都唔過

問教授咪知 如果夠薑

問吓啦

同埋我知道舊年有at least 3個 係以b5 24-27分入左cu medic

你呢個information點樣得嚟

有份由香港輔導教師協會出嘅jupas 統計

佢會有嗰一年某啲DSE考生入某個programme嘅成績(細分)

嗰陣排jupas miss畀我哋睇的

嘩屌你
運動員計劃offer都唔撚會咁低啦

趙頌熙入llb offer都成28-29 la

仲要無乜邊個青少年運動員有趙頌熙知名度同體育成就

啱啱開咗份嘢嚟睇
最低分個兩個入4501

5336 334
4464 555

Crazy

Eng 3連minimum requirement都唔過

Eng 3點grad

希望啦
不過其實俾得佢地入 實有原因既

假設真係有呢啲人先,咁應該係有原因嘅,但係一般人會擔心嗰原因係咪unjust。

假設真係有呢啲人先,咁應該係有原因嘅,但係一般人會擔心嗰原因係咪unjust。

我諗如果係有唔公平嘅情況都唔會整grade出來
無睇曬成個post
只係想講dental真係好辛苦
比起mbbs仲要辛苦 加油
無睇曬成個post

冇揀dental 揀左mbchb
甘都入到4501 運動員d scheme真心膠,但可能老豆係高層,吹佢不漲
但運動員 校長推薦咁低好離譜 medic 學渣
無睇曬成個post

點解?
但運動員 校長推薦咁低好離譜 medic 學渣

名校係甘架啦,校隊
無睇曬成個post

details
無睇曬成個post

details

頂爺心諗仆街了
無睇曬成個post

details

頂爺心諗仆街了

無睇曬成個post

details

頂爺心諗仆街了

無睇曬成個post

details

頂爺心諗仆街了

出黎做舒服過medic
甘都入到4501 運動員d scheme真心膠,但可能老豆係高層,吹佢不漲

其實走後門呢家嘢行行都有,唯有做好自己

無睇曬成個post

details

頂爺心諗仆街了

出黎做舒服過medic

真心想問有幾難讀

巴打似曾相識 你又aim dental?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞