Adguard/NextDNS/Control D 廣告攔截攻略 (9)

1001 回覆
54 Like 5 Dislike
發覺就算跟足樓主加晒filter+rules, 連登某d廣告都係block唔到
試吓轉用1Hosts條list,我用pro同block adv.lihkg.com未見過連登廣告,或都試吓用Lite先。
https://o0.pages.dev/
我就用pro,如果block多咗就自己入allowlist,相比起block唔到再入denylist用落冇咁煩。
上面樓主加左幻塔果個 已經block左7-8成

我自己唯一仲見到好似係hkbn
同問
唯一可以做既, 就係你一見廣告, 即刻入adguard pro, 去log 個版 (底下第3個tab), screenshot 低之前個一分鐘既野落黎俾呢度既人睇.

make sure 你log 見到既時間, match 到你見廣告個一分鍾
真心多謝巴打咁詳細咁有心教學
依家啲app 好乾淨 又慳好多電
依家乾淨晒
推比更多人見到
有無懶人包
噢 咁算了
課左金買premium family plan for android 本身iOS 有AdGuard pro
同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞