Adguard/NextDNS/Control D 廣告攔截攻略 (9)

1001 回覆
54 Like 5 Dislike
我都想知點block佢
我仲係新domain
要用chrome解一解個element先知係來自邊個domain
一係就等easy list update
*估
android用緊nord,除左set private dns之外有咩app可以block ads但又連到nord
Nordvpn 本身連咗之後己經可以block ad 喎
我搵極都係得呢條LINK未見過
索性BLK左佢 暫時都唔見再出少女戰爭
adguard pro好食電
一鳩樣 唔好比人撚
nordvpn 收左surfshark 本身nordvpn 就好廢 比人嘈衰開
之後開左個surfshark 扮新野 其實兩間野本身就係同一班人開
咁邊個vpn 好用
我IOS就未試過VPN + ADG 可以雙開成功,後來單開CLEANWEB功能算,ADG響AN都算好用既,但一到IOS權限唔夠定點真係唔多得又食電
17年$8

睇番資料19年開始冇減過
2020 年 6 月 15 蚊
果陣買
佢係20年6月29加番

Recent Price Changes
$9.99 since Jun 29, '20
$1.99 for 224 days Nov 19, '19
$2.99 for 11 days Nov 08, '19
$1.99 for 154 days Jun 06, '19
$0.99 for 6 days May 31, '19
$1.99 for 143 days Jan 08, '19

我好似早幾年18定20買咗,你地用年費?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞