Adguard/NextDNS/Control D 廣告攔截攻略 (9)

1001 回覆
54 Like 5 Dislike
adguard 不論version, 全部實有個vpn icon 係度, 駁住個假vpn.

你要唔用vpn 的話, 上IOS 15, 用NextDNS 或Control D.

介紹睇番首頁
有冇得連個框都block 埋?
驚用VPN會食電d同有data privacy問題

見呢到既青用任何一個adguard version
佢地是咪知自己用緊VPN黎block野
因為睇落冇個VPN logo 好易fake埋自己

用NextNDS app 舊機會show緊個VPN logo
好似真係得,唔該哂

Nextdns 可以扑鳩柒小米同華為d 追蹤
唔知係咪真係有效
買左家庭plan要點係ios到用入唔到金鎖
好似要去Download普通版Adguard先有位入key,唔可以download Adguard Pro
無野了,原來登記用戶再入key
Both
知唔知點block IP? 我有幾個IP想block
有冇巴打今日開Dns防護上唔到網

全人手入極都唔係SDN, 其他步驟都跟足, 有無ching幫幫手
URL 啱就得架啦.
仲有兩個廣告 睇到 未block到
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞