Adguard/NextDNS/Control D 廣告攔截攻略 (9)

1001 回覆
54 Like 5 Dislike
其實主要問題係用 yahoo.com 個d 睇news 會爛晒.
唔會
想請問有冇人今日一駁Adguard之後個DNS就好似resolve唔到咁?
停咗adguard 再開過,啱啱開機果吓係咁,要手動開關先得
用Friendly 都可以,佢雖然係駁網頁版,功能上會有限制,但內置adblock(要課金 $15),用嘅數據量亦似乎比app 版少。
https://apps.apple.com/hk/app/friendly-social-browser/id400169658
Thanks ching.
直接reboot之後work返
AdGuard同SurfShark可唔可以同時使用?
Oh, 見ShopBack有90% rebate先想試吓咋
巴打用邊間?夾到AdGuard?

AdGuard VPN free version每用都有3GB
app store 上唔到係關咩事?
留名學野
block list 一定block 多左野
Same question
唔係好識得點樣校VPN 嗰啲setting
好似裝咗adguard pro就自動熄咗我本身個VPN
我本身用bitdefender
一定要個VPN 本身support iKev2 先得. 我所知既, Nordvpn 用到. 其他我唔清楚
但係上面巴打嗰一張圖佢都自動熄咗佢個Norton VPN
NordVPN 係咁set

https://lih.kg/bsuJmFV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞