Adguard/NextDNS/Control D 廣告攔截攻略 (9)

1001 回覆
54 Like 5 Dislike
safari 上YouTube,好似可以block廣告
我估你要一見呢個廣告個刻, 入adguard pro, 下面第3個tab 睇log, screenshot 番個一分鐘既log 黎俾我睇下.
mac 無野要set, 裝好就得.
我估都係要睇log 先知.

你見廣告個一刻, screenshot 個一分鐘既log 黎睇下
想問下係咪加左價?
family plan 要29.9😥
完左啦個promotion. 等blackfriday 或者cyber monday 啦.
用adguard1 呢個code check out 可以用16$ 買
lm
THANKS
已入,THANKS!
有無人知pb.lihkg.com係咪廣告?
應該係,我block咗

想請教下點解都係有廣告
上星期跟左上個post set 無左
但今日又有返
你係似無開著個adguard.

睇番adguard 第1個tab 同第2個tab 係咪著晒. 唔得嘅reboot 部iphone.
Control D個官網試咗幾日都上唔到
佢個網係咪block咗香港ip
我用美國ip上到 想create帳號
submit個陣佢話禁止開vpn黎create帳號 cls

開左adguard = 開住VPN?
我用 HKBN 上到.

有冇巴打知呢類搜尋結果嘅廣告點block?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞