Adguard/NextDNS/Control D 廣告攔截攻略 (9)

1001 回覆
54 Like 5 Dislike
App Store又寫話支援6位家人共享
買左就真係中晒伏
IOS Adguard Pro 唔覺有寫 support family sharing,睇 reddit 啲人講,聯絡咗 Adguard,佢地都話 IOS Adguard Pro 唔 support family sharing。
我見app store有咁講
原來係呢個位寫住,你係咪家人共享群組既組織者? 係既話你有冇開到「已購項目共享」功能? 如果你只係家人共享群組既成員,應該分享唔到個 app 俾其他成員。
跟住黎做block7 晒d廣告
download 共享
我未買呀
見佢又話可以共享
但又有family plan
諗住問清楚先

如果買嘅話,係會用共享群組組織者黎買
再分享出嚟比其他成員
入嚟推下,78蚊物有所值
bf唔知會唔會discount
https://www.youtube.com/watch?v=LktGJXZMpr4

我搵左另一部機login 入另一個apple id, 再加呢個apple id 入famil, 跟住呢個方法係可以download 到我買嘅adguard pro $78.

你一定以跟足佢procedure 先得, 唔係一樣會見到有銀碼要俾錢.
Lifetime有折未

Apple 最撚多activities
Apple 最多應該都算正常如果你咁分
你任何app用個陣都好似會經過Apple
有錯勿屌
買左family lifetime plan
用左兩個禮拜,部機無咁食電,涼左
app既廣告都無左好多,$16好超值
多謝樓主推介
今日用佢dns係咁load空氣
點解有qq.com
safebroswering
Family plan 要30蚊先有包ios同9部機喎
lm
唔知, 無裝過
加晒yt都仲係好多廣告
sor睇錯,原來係fb block rule
大家遇到廣告block唔乾淨其實最好係report比adguard
https://reports.adguard.com/en/new_issue.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞