Adguard/NextDNS/Control D 廣告攔截攻略 (9)

1001 回覆
54 Like 5 Dislike
你指adguard for windows?
垃圾黎
暫時用番extension就OK

不過到google強制manifest V3後咩環境就到時先知
睇下adguard解唔解決到
睇佢地表態最終型態可能都係想靠dnsfilter方向發展
又想夾VPN黎行
點知佢個Adguard vpn又係廢
點樣可以allow 返手機GAME D 廣告?
成日又開又熄好煩
一定要自己捉d domain
完全捉唔到WO
因為我用NEXTDNS,
睇LOG 完全唔知邊個
用adguard pro捉完擺返落nexrdns都得

唔該晒
ig有咩app推薦
想問點捉
睇pin
呢個位有無巴打都會出現啲字喺度
大約2秒會自己消失 但成日出現
睇log又block晒了 唔知點解咁

連登啲廣告又 block唔到?

連登啲廣告又 block唔到?

無事
自膠sssorry
但pin嗰個唔係捉啲未block咩?定係一樣方法
如果想allow嘅廣告一開Adguard已經block咗 應該點做
我想問,有時QR code落單果啲網頁會冇哂圖示,熄左Adguard先出現番,知唔知可以點解決
照道理你應該可以睇到 block咗啲咩,然後一個一個試allow返?

有錯請更正
正確
連black Friday都冇做discount
通常1212/xmas果類都唔會有?
開住adguard 睇YouTube會冇記錄
點問到底點Block facebook廣告
唔該
應該block唔到,跟左樓主#5 "Facebook 片內既加插式廣告blocking "加左
半年前左右仲得,宜家所有手機facebook廣告都彈番曬出黎
同問, 真係唔知點黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞