NVIDIA 顯示卡閪冧捷報19 等啊...停呀... (非法奧售後帖)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
27吋都有啦
4k 144主流牌子4-6k已經有,部分大陸牌子2-3k都做到,4090出之前反而係顯示卡跟唔上
24吋冇撚得揀
有冇得炒
用緊AORUS 4090 XTREME WATERFORCE好爽
27寸4K 芒太細,27寸2K就差唔多

32寸4K芒我都覺得細
AMD條友話係可以上再高d clock, 但因為power efficiency先壓低
睇黎AIB出d卡可以超高d clock
https://www.youtube.com/watch?v=mUXp4Hqr_lM&t=2788s
4090 design都係600W, 如果照估下會燒幾多16pin
就咁睇XTX規格,傳統性能大勝4080。而家擺明搶高階客生意,唔洗換牛,價錢又平一截。

皮褸佬唔減價賣,會影響銷售,減價賣又肯定賺少好多。而家合作廠商應該好撚頭痕,EVGA真係有先見之明
黃金幫你pre炒晒
再鎂十算
https://www.youtube.com/watch?v=mkfFvEeVC4w

本嚟唔炒但我見鬼仔一咁講我估都係會炒
懷疑老黃沖涼都著住皮褸
想快啲有7900xtx review
要砌機
先利申咗先,非AMD黑。
AMD product以我做咗咁多年AMD fans嘅經驗話俾我知,PPT嘅數據真係睇吓就算,唔好對你將來手頭上買到之後嘅AMD product有太大嘅期望,期望越大失望越大。

R9 270X 295X2 Vega 56 5700XT 6900XT都玩過
同頻果教主一樣 自有一套風格
4850 6790 7870 RX590
之後轉左會 1050 3060T 3070TI
以前玩AMD貪佢色靚 而家DLSS RT緊要啲
最緊要夠平&唔會燒線

又蟹 腦場文化
咩事
Amd 垃圾卡黎
多bug 炒driver 大家唔好買 比我買
OK,我唔買讓俾你,我是不是很好人
7750m vega8 5700xt radeon vii 6800m 6700xt 6900xt
路過
平就得 4090屌唔落手
慳到既錢去買靚mon好過
而家N卡 1060 6G 轉 AMD 6750XT 是否不智
利申:Adobe中度用家&輕度打機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞