NVIDIA 顯示卡閪冧捷報19 等啊...停呀... (非法奧售後帖)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
老黃:4080S已準備好

然後1月宣布各型號減$100-$150鎂

衝第一水嘅師兄
>>>>>>
剛剛出咗新了 $899USD —》 7900xt
d但係amd d driver…
44080輸晒
4080 減二百美金就差唔多
其實冇咁差. 唔好覺得一成不變啦
唔知 7900 XTX 750W 牛夠唔夠做,夠就真係 easy upgrade
其實真係唔知道係用家問題定係點 , 我自己用WHQL版就從來都冇出過問題 , 其他人用呢就一定出問題 .

6900XT JJ , 應該會上79XTX
其實即係同而家6950XT差唔多 , 我自己用緊6900XT 5900X都係仲用緊CX750 , 我諗應該啱唔啱好掹車邊冇問題嘅 (唔OC下)
xtx 350w用r5/i5 u可以直接上真係好吸引
650w牛
nvidia係咪收皮了
等出xtx或4090降價
你都on9
amd 個fsr 係咪唔夠dlss 鬥
我呢啲低端驚麻其實只係想要張價錢合理、唔洗點大改動都用到嘅新顯示卡
抵佢死啦,唧牙膏咁吊高嚟賣,4070 4060影都未見
今次d刀法 逼你上4090
但其實4090 蠻力谷performance
4090大到見到都唔開胃, 好難唔細過佢
公版287mm 唔洗換機箱係件好事
3090 Ti就真係蠻力谷performance
4090有進步算係咁啦, 4K gaming平均勁過3090ti 50%, 但係用少D電
undervolt更加環保
一買就換箱換牛, 唔換就燒線燒卡
環保喺邊
4080 12GB本身係4070,不過貪錢既老黃死都要改成4080賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞