NVIDIA 顯示卡閪冧捷報19 等啊...停呀... (非法奧售後帖)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
黃狗幾時出多個機箱認証?保証用邊幾款機箱條線就唔洗曲
老黃:
咩機箱認証呀?4090本身就開出俾礦場黎挖礦
冇人叫你塞落個箱度

所有外國網既4090都冇貨
冇預你放入箱 要好似分體式冷氣咁安裝
巴打講得無撚有錯

挖礦用咩機箱 明明4090個設計就係擺礦機架上面
班二手佬好鐘意同你講個信字,好有原則,然後要求你放棄原則。你一有疑惑就會同你講 “唔信人就唔好買二手” “你咁樣同個個買都無用” passive aggressive 咁令你覺得自己失言/唔識嘢。各大2手網record 同comment 其實好容易做假。

近年經濟,治安都差咗,好多好多2手騙局,如果堅持買嘅人一定要試,唔好同陌生人講個信字。見到圖要用google lens search下係咪偷番嚟。

開箱要拍片,一手交錢一手交貨,交易點都影一張賣家,清楚嘅相,保護自己(當然如果係開心使用中就del 咗佢喇)。

其實香港有無鋪頭可以做2手買前驗身呢?最近又有單壞U當好U賣,交收完失蹤,block number。
A shop 好似得

就算得,個賣家同唔同你上去A sir到驗都成問題
唔上去驗既就咪鬼理佢啦
呢啲情況下, 某寶啲標明拆機咭反而勝一籌
除非佢手上張於係Nvidia 2022年9月打後出產

否則就用一個靚靚仔仔嘅二手價去吸引買家,兼上舖驗卡
Nvidia識做嘅就拿拿臨整個90度/反u型adaptor出嚟送俾人
截埋cablemod糊
Nvidia: 我地會學Apple, 環保行先 (Adapter +US$50)
悠二可唔可以出來證實下
比以往平,但唔係等等黨平嘅水平,其實我自己3070都要3000左右先會入
無用 一貪靚走線 就會爛
整唔切啦 cablemod下星期一就開賣
seasonic會出彎頭線(殘體注意)
應該唔平
kc2500
買得17k一張顯示卡既 個頭都唔會嫌貴啦

驚燒咗個頭用唔到張卡 多過用多幾百啦
SSD 粒控制晶片 只信三叔
咁大間公司,安全性問題都唔好好正視,陣間整多幾單佢就準備回收
劉名睇單嘢越搞越大鑊
好似話會轉返用8pin
轉新牛個班就慘
應該唔會掛準備買新牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞