NVIDIA 顯示卡閪冧捷報19 等啊...停呀... (非法奧售後帖)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
我game player用左3年A卡真係頂唔順轉會
Estimated
咪臭係
i5 13600 配合amd 7900 xtx 會不會出現bottlenecks?
是不是i7 13700風冷是不夠壓制的呢?
無人知,都未出

i7-13700風冷都壓到
啊~~ 那可以選13700
AMD玩到咁,老黃d 3090同3080點算
3080 10gb vram 不了
AMD ram數戰未來
多謝提醒,已經唔考慮N了
決定轉會 N卡留返老黃自已慢慢玩
送埋家用滅火筒會唔會考慮 ?
問題佢個12+4PIN 點裝都著火
未搞咁多野 想安心野機姐
我覺得佢講得幾中肯
A卡同N卡都有問題
A卡問題多過N卡好多,但其實都係已經好少

https://youtu.be/04eP-Zb_4mk
講真真係唔敢唔熄機出街/瞓教
燒屋 勁過GTR
8PIN X 4 轉做一個16PIN
本身都唔樂觀咁睇 未出之前成日認住會著火
點個現實真係燒俾你睇
我都想走但個g-sync 2k 144hz未壞
哇屌成三個鐘嘅網台形式對話都有人翻譯咁癲
想問下如果原本打算買4090,應唔應該等12月ge AMD RX 7900 XTX
我見效能差不多,但價格後者平唔少,而且 RX 7900 XTX好似會安全D
4090我見人地用用下會爆
用途:打機,3A大作行4k144hz 間唔中打下Overwatch
其實新game應該問題不大
PS5 XBOXS 都係用AMD

理論上應該3A大作冇乜問題
會唔會有機會食4000系列要食一個牛?
慘在咩,我玩隻舊少少既,佢可以出問題,然後發現要退返舊driver先玩到
其實呢啲唔關牌子問題
今次睇落真係純粹新插頭設計好明顯係有缺陷
好似返返十九世紀啲插頭完全冇任何保護措施

電撚死好多普通人
4k144hz要等7900 XTX實測先知
話唔定要再等等,等到7950 xt/7950 xtx
坐定定睇 podcast 都夠癲
老黃而家係台灣玩得好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞