NVIDIA 顯示卡閪冧捷報19 等啊...停呀... (非法奧售後帖)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
未壞過SSD
M5PRO
MX500
SN750
仲有隻INTEL 6000P
好安心
呢款都賣到好平見街最平1530 2TB
980pro同sn850最平都1899
唔同級數
講綜合性能一定SN850/980PRO
壞咗係唔係可以換新

咩峰值
打機係可以平均行到450W左右
Total loss
SSD唔壞得 好頭痕
買大品牌俾多幾舊時間都起返度
sn850依家都冇哂貨剩賣sn850x
2tb計佢再貴980pro 3舊買980pro抵好多
買990 pro

利 全部nvme仲用緊pcie 3.0 未感覺到需要更快既SSD
等 Prime day, BF 去美馬買囉
國外有媒體表示基本上這就是 SN850 的 Refresh 版

和上一代最主要的差異就是是把 SN850 的 96 層 BiCS4 NAND FLASH 顆粒

更換成自家 SanDisk 最新的 112 層 BiCS5 NAND FLASH 顆粒

記憶體顆粒則是採用了美光的 DDR4 8GB 的顆粒

850X 用SanDisk 好好地有美光唔用
屌 唔係幾信得過 買返980PRO穩陣
呢條香港賣街1TB/2TB會唔會過$1500/3000
我見0手msi 6650xt 特別平會唔會有伏?
6700xt 2689了,n卡食屎啦
無問題,反而我見到asrock 6700xt 2689覺得重抵玩
which
我想問 MSI 4090 Suprim Liquid 換唔換到普通3pin風扇?好似Gigabyte水雕咁換唔到?
asrock challenger pro
睇嚟非oc版應該穩好多
買Pro就冇死
唔會 非oc版只係bin差少少 其他野一模一樣
條link入面唔係就係寫住pro版有bug?
台灣出事果2個post都係用新版970 evo plus
好彩用緊果2條都係舊版970 evo plus
咁睇落都係買sn850好d
但依家市面上已經冇哂850得返850x
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞