NVIDIA 顯示卡閪冧捷報19 等啊...停呀... (非法奧售後帖)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
啱啱用 "CPU / GPU match" google search
FYI

講真, 應該都係按返老黃原來個 plan 咁出架啦
只係等睇埋A 記報個數,
再決定 CUDA 閹多閹少咁既啫
唔該各位
純粹諗緊4080賣街之後
啲舊卡會唔會減
頭水係咁嘅啦 又 performance premium 又 supply throttling 再搞個 melting adapter

我用張 2070S 等咗咁耐想話出張 40 中階 等到十月見唔對路就入咗張二手 3080Ti 打算玩多兩年 2k 165Hz 再上 50 算 dklm

PS 2070S 上 3080Ti, 3080Ti 上 4090 都係啱啱好 double TSE score 同 double the cost 所以4090 都叫係高性價比
點解留言會係覺得自己冇老婆
4k 中低階 6800~6800xt
俾得咁上下價錢, 會想有埋 RT?
俾得咁上下價錢, 可以上4090
6800 唔係對 3080 咩?
幾時可以越幾級挑 4090?
請問訂4090有無邊間介紹可以單訂?
想訂張suprim x間間都要砌機
你要"俾得咁上下價錢, 會想有埋 RT"呀嘛
4千頭6800 xt喺香港咪頂多買到3070ti, 咁30卡又無CP值
既然又俾得咁上下價錢, 30卡又無CP值, 又要有RT
咪叫你直接買4090囉

睇CP值就買AMD
@waku_waku_n
淨係記得3060ti 有平買平就OK
唔記得3070應該買邊隻版本/牌子會好D
有無大佬可以講下
Pm左你
搵咗刑天/法奧未
法奧/刑天都無貨期, 可能MSI個貨期有問題
Dcfever 有啲貨應該係舖放上行,不過貴少少你睇下啱唔啱
另外一個星期前問過腦場間金的士都可以訂,但唔知佢知唔知貨期
等大貨啦 4090唔急既 又無礦狗掃場
還有3小時上映"AMD的反擊"?
zotac 張M巾卡可單買
叫4070都冇資格,咁撚樣想賣899
請問下呢3張10G版
有冇邊張用料好啲?

Asus TUF Gaming RTX 3080
Asus Rog Strix RTX 3080
Inno3d X3 RTX 3080

Rog
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞